Νέα πρόταση της Nova για ΠΑΟΚ

Νέα πρόταση της Nova για ΠΑΟΚ

Πριν από πέντε εβδομάδες είχε κατατεθεί (σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από την Αθήνα και τις οποίες δεν επιβεβαίωνε ο επίσημος ΠΑΟΚ) πρόταση αρκετά οικονομικά συμφέρουσα για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Nova. Το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς χθες εκπρόσωποι των τηλεοπτικά άστεγων ομάδων, έλεγαν od the record πως η πρόταση που τους έκανε η συνδρομητική πλατφόρμα, τους ικανοποιεί και θα την κάνουν αποδεκτή (σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Metrosport»). Παράλληλα τόνιζαν πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός θα συζητήσουν εκ νέου.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα για τον Δικέφαλο; Μέχρι αύριο το αργότερο, αναμένεται να κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από την νέα ιδιοκτησία της Nova που θα είναι καλύτερη από αυτή που έχει η ΑΕΚ και χαμηλότερη από αυτή που έχει ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ έχει συμβόλαιο για 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός για 11 εκατομμύρια.

Εφόσον η νέα πρόταση καλύψει οικονομικά την οικογένεια και παράλληλα διασφαλιστεί πως οι εντός έδρας αγώνες θα μπορούν να μεταδίδονται σε Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό από το κανάλι του ΠΑΟΚ, τότε το deal είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει. Ουσιαστικά, σύμφωνα με όσα λέγονται από την Αθήνα, με την νέα πρόταση ο ΠΑΟΚ θα ικανοποιηθεί οικονομικά και από την άλλη θα μπορέσει να διαχειριστεί το προϊόν, στους εντός έδρας, σε όσους φιλάθλους που ζουν στο εξωτερικό δεν έχουν ήδη σύνδεση Nova και μπορούν να επιλέξουν το κανάλι του ΠΑΟΚ.

Από τον Δικέφαλο, παρά την πληροφόρηση που προκύπτει από την Αθήνα, μέχρι χθες, απέφευγαν να κάνουν το παραμικρό σχόλιο για το θέμα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις