Πάρντιου… καμάρι στο 4.20

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Πρώτη στήλη της εβδομάδας για τον #Fidel, ο οποίος εστιάζει στην αναμέτρηση Άρης - Ολυμπιακός και σε σημείο του 4.20.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Την περασμένη Τετάρτη, σε εκείνη τη στήλη, σε εκείνα τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, είχα γράψει για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το πρώτο παιχνίδι της… τριλογίας.

Μεταξύ άλλων ανέφερα: «Ο δικέφαλος του βορρά παράγει καλύτερο ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα. Είναι σε καλύτερη φόρμα. Με νίκη στο πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης, καθώς «οι ομάδες του Λουτσέσκου» πάντοτε έχουν το know – how για να κρατήσουν το προβάδισμά τους σε έναν επαναληπτικό.». Και κατέληξα στο 1.95 της πρόκρισης του ΠΑΟΚ. Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, η πρόκριση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο 1.11. Οπότε, ελπίζουμε απλά να επιβεβαιωθούν τα ψαγμένα προγνωστικά εκείνης της ημέρας.

Σήμερα όμως, μία εβδομάδα αργότερα, επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 1-0 από τον Πειραιά. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, τόσο στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτό του Κυπέλλου, κόντραρε για μεγάλα διαστήματα τον πρωταθλητή. Δημιούργησε προβλήματα και απειλές, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να μην ηττηθεί στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Το τρίτο παιχνίδι αυτής της σειράς θα είναι διαφορετικό. Αναμένεται γεμάτο το «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους οπαδούς της ομάδας να βρίσκονται (και) χθες στο Νέο Ρύσιο για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση. Εκτιμώ πως το γήπεδο θα κοχλάζει και οι παίκτες του Πάρντιου θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Πρέπει άλλωστε να διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου, αφού στο πρωτάθλημα έχουν μείνει πολύ πίσω.

Θα ρίξω μια ζαριά στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» σε απόδοση 4.20.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Μονό
19:30
Άρης - Ολυμπιακός
Πρόκριση: Άρης
4.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις