Η απόλυτη ολλανδική μονομαχία στο 2.75

Η απόλυτη ολλανδική μονομαχία στο 2.75

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά και την Κυριακή, με παιχνίδια από την αγγλική Premier League και την ολλανδική Eredivisie.

Το De Klassieker ξεχωρίζει από τα προγνωστικά της στήλης μας για το πρόγραμμα της Κυριακής.

Προγνωστικά Φέγενορντ – Άγιαξ

Πρώτη απόπειρα της στήλης να ρίξει «δίχτυα» στο ολλανδικό πρωτάθλημα και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο παιχνίδι από το απόλυτο παιχνίδι της Eredivisie. Η πρωτοπόρος Φέγενορντ υποδέχεται τον πρωταθλητή Άγιαξ σε μια σπουδαία και κρίσιμη αναμέτρηση. Πέρα από την αντιπαλότητα των δύο ομάδων και τη δεδομένη σπουδαιότητα αυτού του παιχνιδιού, βαθμολογικά υπάρχει τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Φυσικά είναι νωρίς ακόμα στην σεζόν, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος από την σεζόν 2016-17, καθώς βρίσκονται στην κορυφή με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Από την άλλη, ο Άγιαξ διάγει μια πολύ κακή σεζόν, καθώς είναι τρίτος στη βαθμολογία. Έχει να κερδίσει σε ματς πρωταθλήματος από τις 22 Οκτωβρίου. Δηλαδή, έχει φτάσει τα πέντε συνεχόμενα ματς στην Eredivisie χωρίς νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από την σεζόν 2011-12. Καταλαβαίνουμε πόσο κομβικής σημασίας είναι λοιπόν το παιχνίδι στο «Ντε Κούιπ» για τον «Αίαντα». Ίσως γι’ αυτό οι μπουκ δίνουν ελαφρύ προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η εικόνα που παρουσιάζουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες δεν δικαιολογούν κάτι τέτοιο. Η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά, όμως το γεγονός πως ο Άγιαξ δεν χάνει εύκολα, μας αναγκάζει να πάμε με κάλυψη. Πρώτη επιλογή το 1Χ & over 2,5, με απόδοση 2.75 στη Novibet.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς

Από τη μάχη του τίτλου στην Ολλανδία, στη μάχη του τίτλου στην Αγγλία και το Μάντσεστερ. Η Άρσεναλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ματς της αγωνιστικής, όμως νωρίτερα η Σίτι παίζει απέναντι στη Γουλβς. Η νίκη με 4-2 επί της Τότεναμ, με εντυπωσιακή ανατροπή (0-2 στο ημίχρονο), μπορεί να ωθήσει τους «πολίτες» σε μια καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τα έβαλε με όλους και ζήτησε περισσότερο πάθος από τους παίκτες του, βλέποντας πως οι «κανονιέρηδες» αρχίζουν να παίρνουν διαφορά αλλά και να δείχνουν πιο ικανοί αυτή την στιγμή να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το γεγονός πως η Σίτι βρίσκεται πιο κοντά στην τέταρτη θέση (+4) απ’ ό,τι στην πρώτη (-5) τα λέει όλα.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολος ο στόχος της νίκης απέναντι στη Γουλβς, μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Μοιάζει να την έχει «ξεκλειδώσει» ο Λοπετέγκι, κι από την τελευταία θέση έχει φτάσει στην 16η. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτό επιτευχθεί με καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα στον επιθετικό τομέα οι «λύκοι» έχουν μεταμορφωθεί. Απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι, η Γουλβς μπορεί να βρει έστω μια φορά δίχτυα και να επιβεβαιώσει το goal/goal, το οποίο βρίσκουμε στο 2.25 στη Stoiximan.

Λιντς – Μπρέντφορντ

Ταυτόχρονα με το ματς της Σίτι με τη Γουλβς, η Λιντς αντιμετωπίζει στο «Έλαντ Ρόουντ» τη λονδρέζικη Μπρέντφορντ. Ματς πολύ μεγάλης σημασίας για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν φτάσει δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με το 5-2 επί της Κάρντιφ για το FA Cup την περασμένη Τετάρτη να αποτελεί την πρώτη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις μετά από επτά παιχνίδια για τα «παγώνια». Παράλληλα, η ομάδα του Μαρς έχει δεχτεί από δύο γκολ και πάνω σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Το ανοιχτό ποδόσφαιρο που παίζει η Λιντς είναι ό,τι πρέπει για την Μπρέντφορντ, μια ομάδα που είναι… ειδική στο να βρίσκει τα κενά της αντίπαλης άμυνας και να τα εκμεταλλεύεται. Επιθετικά, το σύνολο του Φρανκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Στα τελευταία έξι ματς στην Premier League έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ ανά παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των αναμετρήσεων με Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να συνεχίσει αυτό το σερί της, είτε καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με αυτό τον τρόπο είτε όχι. Τρίτη και τελευταία επιλογή μας το over 1,5 φιλοξενούμενου, που πληρώνει 2.20 στο Pamestoixima.

Combo
15:30
Φέγενορντ - Άγιαξ
1Χ & over 2,5
2.75
BET: 10 units
Μονό
16:00
Μάντσεστερ Σίτι - Γουλβς
Goal/goal
2.25
BET: 12 units
Μονό
16:00
Λιντς - Μπρέντφορντ
Μπρέντφορντ over 1,5
2.20
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις