Δυάδα φόρμας στο 2.82

προγνωστικά

Προγνωστικά από τον 1ο ημιτελικό του League Cup στο βόλεϊ, άλλα και την εμβόλιμη της Premier League, έχει ο #MasterBetChef.

Αγαπητοί φίλοι για την καλή δουλειά που κάνει ο Σάκης Ψάρρας στον Μίλωνα, σας έχω γράψει πολλές φορές. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να την κεφαλαιοποιήσει και με έναν τίτλο, που θα τρελάνει τα προγνωστικά.

Προγνωστικά βόλεϊ: Δεν φοβάται τον ΠΑΟ ο Μίλωνας

Είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης του Σάκη και ξέρω πολύ καλά ότι στους ημιτελικούς του League Cup δεν θα πάει μόνο για την συμμετοχή. Η φιλοδοξία του Μίλωνα θα είναι όχι μόνο η πρόκριση στον τελικό, άλλα και η κατάκτηση του τροπαίου. Ένας φίλος με είχε πάρει τηλέφωνο στην αρχή της χρονιάς και μου είπε ότι ο Μίλωνας πληρώνει 300.00 στα προγνωστικά για να κατακτήσει το Κύπελλο. Δεν το παίξαμε τότε άλλα το κάναμε τώρα, δύο βήματα από τον τελικό, σε απόδοση 25.00.

Το εμπόδιο του Παναθηναϊκού προφανώς δεν είναι εύκολο, άλλα η πρόσφατη παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους. Άλλωστε μόλις πριν δύο μήνες, επικράτησαν με 3-0 για τον αγώνα πρωταθλήματος. Ο τεράστιος Μπόμπι Γιορντάνοφ περνάει δεύτερη εφηβεία και γενικά η ομάδα της Νέας Σμύρνης ρολάρει, με έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτου διοργάνωσης.

Σε φόρμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Καλή φόρμα έχει βρει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πέντε σερί νίκες. Ξεχωρίζει βέβαια η τελευταία απέναντι στην πρωταθλήτρια Σίτι με ανατροπή. Η ομάδα του Τεν Χάγκ μπήκε από την αρχή επιθετικά στο ντέρμπι, έφτιαξε φάσεις, και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε και το γύρισε. Γενικά μου αρέσει ο ρυθμός που έχει η Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα και την ποντάρω συχνά στα προγνωστικά. Το ίδιο θα κάνω και σήμερα, αν και η απόδοση της νίκης της είναι σχετικά μικρή.

Έχω όμως μια μεγάλη απόδοση στα αυριανά προγνωστικά. Το διπλό της Τότεναμ στην έδρα της Σίτι. Δύο ομάδες που δεν τραβάνε τελευταία. Θα πάω όμως με τους φιλοξενούμενους γιατί σέβομαι τη δουλειά του Κόντε και μου αρέσει γενικά η μπάλα που προσπαθεί να παίξει η Τότεναμ. Οι επιστροφές των Κουλουσέφσκι και Ριτσάρλισον είναι κομβικές, την ώρα που οι γηπεδούχοι μάλλον θα κατεβούν χωρίς Ντίας και Στόουνς στην άμυνα.

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Δυάδα απόδοσης 2.82
16:45
Παναθηναϊκός - ΑΟΝΣ Μίλων
2 +18,5
1.55
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2
1.82
BET: 8 units
Μονό
16:45
Παναθηναϊκός - ΑΟΝΣ Μίλων
Να παιχτούν 5 σετ
6.35
BET: 3 units
Μονό
22:00
Κρίσταλ Πάλας - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2
1.82
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 51.44
16:45
Παναθηναϊκός - ΑΟΝΣ Μίλων
Να παιχτούν 5 σετ
6.35
22:00
19/1 Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ
2
8.10
BET: 2 units
Μονό
22:00
19/1 Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ
2
8.10
BET: 5 units
Μακροχρόνιο League Cup Νίκος Σαμαράς
Νικητής
ΑΟΝΣ Μίλων
25.00
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις