Με εγωισμό στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

προγνωστικά

Μεγάλα ντέρμπι στο Νησί αυτή την αγωνιστική και ο #Nikolas43 έχει το βλέμμα στραμμένο στο Μάντσεστερ και λίγο πιο χαμηλά στην ουρά.

Αγωνιστική για γερά νεύρα στην Αγγλία με ντέρμπι σε Λονδίνο και Μάντσεστερ και τις τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας να παίζουν μεταξύ τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Premier League: Έχει εγωισμό η Γιουνάιτεντ;

Ξεκίνημα νωρίς το μεσημέρι από τα περίχωρα του Μάντσεστερ και το «Ολντ Τράφορντ». Εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Σίτι. Μια κόντρα που κρατάει από το 1881, δυο ομάδες που τις χωρίζουν μόλις έξι χιλιόμετρα. Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε την κατάσταση τους, διεκδικεί τον τίτλο η Σίτι και σε περίοδο ανάκαμψης η Γιουνάιτεντ. Δεν παύει όμως να είναι το ντέρμπι της πόλης.

Όλα μπαίνουν στην άκρη και κυριαρχεί ένα συναίσθημα ο εγωισμός, το 1.86 στο διπλό της Σίτι μου δείχνει πως και οι μπουκ υπολογίζουν τους «κόκκινους διαβόλους». Η γνώμη μου είναι πως το παιχνίδι είναι ιδανικό για goal / goal η απόδοση όμως δεν με ελκύει. Θα πάω με τον εγωισμό και το στίγμα που θα έχει αφήσει στη Γιουνάιτεντ το 6-3 του πρώτου γύρου. Σε ένα πολύ χαμηλό fun bet θα πάω με τον άσο στο 4.15 ελπίζοντας να της έχει μείνει λίγη τσίπα και να διεκδικήσει τη νίκη στο ντέρμπι. 

Μίνι ξεκαθάρισμα για τον υποβιβασμό 

Στα χαμηλά της βαθμολογίας τώρα έχουμε δυο παιχνίδια όπου αντιμέτωπες είναι οι τέσσερις τελευταίες ομάδες, τις οποίες χωρίζουν τρεις μόλις βαθμοί. 

Πρώτο από αυτά στο Στάδιο «Μολινό» του Γούλβερχαμπτον. Γουλβς εναντίον Γουέστ Χαμ. Παρόμοιο δρόμο έχουν χαράξει οι δυο ομάδες φέτος με κοινό τελικό προορισμό την Championship όπως δείχνουν τα πράγματα. Από ευχάριστες εκπλήξεις την περασμένη σεζόν έχουν βαλθεί να αποχαιρετήσουν την Premier League.

Δεν πείθουν με τίποτα, τα «Σφυριά» έχουν και τις υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και δεν ξέρω αν η κατηφόρα έχει τέλος. Σκόρπιες νίκες στο πρωτάθλημα και για τους δυο, χωρίς αντίκτυπο στη βαθμολογική τους θέση. Ειδικά για την Γουέστ Χαμ λίγοι θυμούνται την τελευταία της νίκη καθώς έγινε τον Οκτώβριο. Τώρα τα αστεία τελειώνουν όποιος χάνει βαθμούς από εδώ και πέρα μένει πίσω. Μπαίνουν και οι δυο για τη νίκη και μόνο.  Πιστεύω πως το 2.15 στο Over 2,5 της Novibet είναι ιδανικό, σημείο δύσκολα βγαίνει. Τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να μένουν στο μηδέν και αναγκαστικά μετά ανοίγουν. 

Ζόρια για Έβερτον και φέτος

Παρόμοιας φιλοσοφίας παιχνίδι το Έβερτον  Σαουθάμπτον που θα γίνει την ίδια ώρα στο «Γκούντισον Παρκ» του Λίβερπουλ. Στη 18η θέση τα «Ζαχαρωτά» στην τελευταία οι «Άγιοι». Την περασμένη σεζόν η Έβερτον γλίτωσε τα χειρότερα στο τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έβαλε μυαλό καθώς παραμένει και φέτος μόνιμα στις τελευταίες θέσεις. Δεν κερδίζει ακόμα και παιχνίδια που είναι must win. Είχε μια αναλαμπή κάπου τον Οκτώβριο έκανε μια νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και αυτό ήταν.

Η Σαουθάμπτον επίσης γλίτωσε πέρυσι καθώς υπήρχαν χειρότερες ομάδες, φέτος τα πράγματα ζορίσαν. Νίκη στο πρωτάθλημα θα κάνει μόνο με αίτηση, αλλά ίσως να είναι και αυτή την αγωνιστική. Η αλήθεια είναι πως το 3.30 του διπλού μου κλείνει το μάτι, αλλά δεν θα το ρισκάρω. Θα πάω με το Over 2,5 επίσης σε καλή απόδοση στο 2.10 της Novibet. Είναι παιχνίδι που πρέπει να ανοίξει και ένα γκολ νωρίς θα φέρει κι άλλα. 

Και τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε 

Super προσφορά* για τη μάχη της Super League

Μονό
14:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι
1
4.15
BET: 5 units
Μονό
17:00
Γούλβς - Γουέστ Χαμ
Over 2,5
2.15
BET: 40 units
Μονό
17:00
Έβερτον - Σαουθάμπτον
Over 2,5
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις