Με τους «Έλληνες» στη διαβολοβδομάδα

προγνωστικά

Προγνωστικά Euroleague: Με ειδικά παικτών ασχολείται στην εναρξη της διαβολοβδομάδας ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν το 11.05.

Καλημέρα σε όλους. Εξαιρετικά έκλεισε η στήλη την Κυριακή, καθώς πέρασαν όλες οι επιλογές, ενώ το fun bet χάθηκε οριακά. Σήμερα θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με ειδικά παικτών στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Του βάζει δύσκολα η Ρεάλ

Στο πρώτο pick θα ασχοληθούμε με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, στον οποίο θα πέσει το βάρος των επιθέσεων του Ερυθρού μετά τον τραυματισμό του Βιλντόζα και την υπόθεση Καμπάτσο. Η Ρεάλ έχει μάθει να τιθασεύει τις ομάδες που παίζουν με ένα σημείο αναφοράς στην επίθεση και συνήθως τις χαμηλώνει πολύ στο σκοράρισμα. Με δεδομένη την λειψανδρία του Ερυθρού, βλέπω πολύ χαμηλό σκορ και με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρω το under 18,5 πόντων του Σέρβου σκόρερ.

Σε τρομερή κατάσταση ο Κάναν

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Μονακό με τον Ολυμπιακό. Εδώ θα παμε με τον Αιζάια Κάναν, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ συλλόγου στην Α1 με τα 8 τρίποντα που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ. Ξεκινάει πάντα βασικός, ενώ πλέον παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν θα μου κάνει εντύπωση με τη φόρα που έχει να σκοράρει τουλάχιστον δύο τρίποντα στο Πριγκηπάτο. Τα over 1,5 τρίποντα θα μπουν στα προγνωστικά μας.

Αν δεν σκοράρει χάθηκαν οι «Πράσινοι»

Σε πολύ κακή κατάσταση ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά την ήττα από τη Μπάγερν, κέρδισαν στο νήμα το Περιστέρι με 72-71. Σήμερα υποδέχονται τη «Φενέρ» των πέντε σερί ηττών. Θεωρώ πως θα παλέψουν οι «Πράσινοι», όμως για να το πετύχουν αυτό θα χρειαστούν κι άλλον πόλο στην επίθεσή τους, εκτός των Μπέικον-Γουίλιαμς. Θεωρώ πως θα βρει χώρους ο Νέιτ Γουόλτερς να βάλει τα flowter που συνηθίζει, ενώ δεν είναι κακός σουτέρ. Με αυτό σαν δεδομένο θα πάρουμε τους over 7,5 πόντους του.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης
Νέντοβιτς under 18,5 πόντοι
1.87
BET: 40 units
Ειδικό
20:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Κάναν over 1,5 τρίποντα
1.94
BET: 30 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 11.05
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ρεάλ Μαδρίτης
Νέντοβιτς under 15,5 πόντοι
2.87
20:00
Μονακό - Ολυμπιακός
Κάναν over 2,5 τρίποντα
3.85
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
Γουόλτερς over 7,5 πόντοι
1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις