Πετούν φωτιές για το 2.67

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel, στην πρώτη στήλη του για το 2023, στηρίζει Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έχοντας όμως στο μενού του ασιατικές αγορές.

Καλημέρα σε όλον τον κόσμο του koubanezos.gr. Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα για το νέο έτος, το οποίο να φέρει κυρίως υγεία σε όλον τον κόσμο κι έπειτα πολλά, πολλά ταμεία στην siteάρα μας. Πρώτα ψαγμένα προγνωστικά για το νέο έτος και θα στηριχθώ στην αγαπημένη ελληνική Super League. Προχωράμε γοργά.

Ξεκινώ από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τις δύο ομάδες, δεν γίνεται, θα ήταν πραγματικά άδικο. Οι γηπεδούχοι δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση τον ΠΑΣ των προηγούμενων χρόνων, όπως και η ΑΕΚ άλλωστε, η οποία φέτος έχει βελτιωθεί στα μέγιστα. Η Ένωση πραγματικά πετάει φωτιές, τόσο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, όσο και με την επιστροφή της απέναντι σε Λαμία (3-0) και Βόλο (0-4).

Εκτίμηση νούμερο ένα. Δύσκολα θα καταφέρουν οι Γιαννιώτες να κόψουν τους Αθηναίους. Διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, όχι όμως ως μονό αποδεκτό, αλλά σε δυάδα με την παρακάτω πρόταση.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση του Ιωνικού απέναντι στον Ολυμπιακό. Εδώ «βλέπω» πως θα υπάρξει ένα ριμέικ του Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης της περασμένης εβδομάδας. Δηλαδή, η ομάδα του Μίτσελ θα εκμεταλλευτεί τις κάμποσες απουσίες των αντιπάλων και θα σημειώσει αρκετά τέρματα.

Χωρίς περαιτέρω εξέταση του αγώνα, κρατάω το διπλό με -1,5 ασιατικό χάντικαπ, συμπληρώνοντας τη δυάδα για τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Δυάδα απόδοσης 2.67
20:00
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ
2 (-1 ΑΗ)
1.50
21:30
Ιωνικός - Ολυμπιακός
2 (-1,5 ΑΗ)
1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις