ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ - Άρης

ΠΑΟΚ - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Τόμας Μπόγκναρ.
  • Πρώτος γύρος: Άρης – ΠΑΟΚ 0-0.
  • Η παράδοση είναι με το μέρος του Άρη στα τελευταία ματς, καθώς μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ στα τελευταία πέντε μεταξύ τους.
  • Εκτός έδρας μετράει δύο σερί νίκες με 1-0, οι οποίες είναι και οι μόνες στα τελευταία έντεκα ματς. Στα υπόλοιπα εννιά παιχνίδια σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες και έξι φορές έχει σημειωθεί ισοπαλία.
  • Επτά από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν μείνει στο under 2,5.

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Στις πέντε νίκες σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο. Παρά την κυριαρχία και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο «δικέφαλος του βορρά», έκανε άλλη μία γκέλα εκτός έδρας. Ο Ολιβέιρα άνοιξε το σκορ στο 26’, μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Κωνσταντέλια. Ο Ράφα Σοάρες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 στο 34’, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι από πολύ κοντινή απόσταση. Στο 60’ ο Ολιβέιρα έχασε τετ-α-τετ και δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ισοφάρισε με εντυπωσιακή κεφαλιά του Κούεν. Με την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 29 βαθμούς, όσους κι ο τέταρτος Ολυμπιακός.

Stat attack: Στα τελευταία επτά ματς έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Ελ Καντουρί, Τσαούσης και Κούρτιτς οι απουσίες για τον Λουτσέσκου, καθώς θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Φιλίπε Σοάρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άρης

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή στις νίκες ήταν επιτακτική ανάγκη, και τελικά ήρθε για να κλείσει ωραία το 2022 για τον Άρη. Ήταν σαφώς ανώτερος του Παναιτωλικού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επικράτησε με 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να πιάσει τον πέμπτο Βόλο στους 25 βαθμούς. Τρία γκολ πέτυχε ο Γκρέι, αλλά μόλις το τελευταίο μέτρησε καθώς τα πρώτα δύο (21’, 31’) ήταν από αντικανονική θέση. Στο 52’ ο Μαντσίνι έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, με τον Τζαμαϊκανό φορ να παίρνει την κεφαλιά και να νικά τον Ανέστη. Οι «κίτρινοι» έκαναν δύσκολη τη ζωή τους, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες πριν και μετά το γκολ, όμως τελικά πήραν το τρίποντο και πηγαίνουν με μετριασμένη αισιοδοξία για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Για πρώτη φορά διαθέσιμος κι ο νεοαποκτηθείς χαφ Νταρίντα.

Stat attack: Δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο σε έντεκα από τα τελευταία δώδεκα ματς.

Απουσίες: Τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Παναιτωλικό ο Πάλμα. Η συμμετοχή του στο ντέρμπι θεωρείται αμφίβολη, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία – Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι – Γκρέι.

ΠΑΟΚ - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά: Δυσκολεύεται αρκετά τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Άρη ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετρώντας μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς. Ελαφρώς καλύτερος ο «δικέφαλος», όπως μαρτυρά κι η βαθμολογία, όμως όχι τόσο ώστε να θεωρείται δυνατό φαβορί. Δύσκολο να πάμε με σημείο γιατί το παιχνίδι μπορεί να πάει παντού, κι η συμμετοχή (ή μη) του Πάλμα θα παίξει σημαντικό ρόλο για την έκβασή του. Βασική μας επιλογή το Χ ημιχρόνου που δίνεται στο 2.10 στη Novibet, δεδομένου ότι δεν πρόκειται κάποια ομάδα να ρισκάρει από την αρχή της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και πιο ειδικά στοιχήματα απ’ όπου προκύπτουν σημεία με καλές αποδόσεις. Τα over 9,5 κόρνερ με απόδοση 2.30 είναι μια από αυτές τις επιλογές, καθώς αναμένεται σε μεγάλο βαθμό ένα παιχνίδι από το πλάι, με τις δύο άμυνες να αποφεύγουν τα ρίσκα.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Άρης
Χ ημίχρονο
2.10
Ειδικό
20:00
ΠΑΟΚ - Άρης
Over 9,5 κόρνερ
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις