Πιο ξεκούραστος ο Τσιτσιπάς

Πιο ξεκούραστος ο Τσιτσιπάς

Καλημέρα στους απανταχού κουβανέζους, πρεμιέρα σήμερα για τη νέα κατηγορία του site. Θα τα… λέμε από αυτή τη γωνιά με τένις, όποτε έχει κάτι άξιο αναφοράς, στοιχηματικά.

Το Western and Southern Open στο Σινσινάτι βρίσκεται στα ημιτελικά όπου θα αναμετρηθούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Μίλος Ράονιτς. Και τα δύο ματς διεξάγονται αύριο, Παρασκευή.

Δύσκολο, αν μη τι άλλο, το ματς για τον Έλληνα πρωταθλητή που καλείται να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Καναδό με το εξαιρετικό σερβίς και φόρχαντ που διαθέτει. Ο Στέφανος είναι ξεκούραστος γιατί χθες πέρασε, χωρίς να τελειώσει το ματς, λόγω τραυματισμού του Οπέλκα ο οποίος αποχώρησε από το ματς στο 1ο σετ. Ο Οπέλκα νικούσε τον Τσιτσιπά με 6-5 ωστόσο πονούσε στο γόνατο και ήταν αδύνατο να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο, δε, Ράονιτς, είχε δύσκολο έργο και με ανατροπή άφησε έξω τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς σε ματς διαρκείας δυόμιση ωρών. Ο Καναδός τενίστας επικράτησε με ανατροπή με 4-6, 7-6, 7-5 στον προημιτελικό και θα συναντήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του και μέσα στο 2020 τον Τσιτσιπά, μετά από το φετινό Australian Open, όπου ο Ράονιτς είχε επιβληθεί με 7-5, 6-4, 7-6.

Αυτή τη φορά όμως, ο Τσιτσιπάς έχει τον πρώτο λόγο για να περάσει στον τελικό.

Μονό

28/8, 18:00 Τσιτσιπάς – Ράονιτς: 1 (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις