Μιλάνε οι έδρες μέχρι 5.75!

Προγνωστικά

Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους δείχνει ο #Prinos στα προγνωστικά του και ποντάρει σε δυάδες μέχρι 5.75.

Με τους αγώνες για την 15η αγωνιστική συνεχίζεται η Super League  και εκεί θα στρέψουμε το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον. Το φετινό πρωτάθλημα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον βαθμολογικό. Όλες οι αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες με τις εκπλήξεις να καραδοκούν. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι μετά την διακοπή όλες οι ομάδες θέλουν χρόνο για να αποκτήσουν πάλι ρυθμό .

Προγνωστικά: Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης

Αρχή θα κάνουμε με τον Ολυμπιακό που φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης . Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μετά από χρόνια πίσω στην βαθμολογία ενώ παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους . Οι Αρκάδες από την άλλη πραγματοποιούν μια μέτρια χρονιά ευρισκόμενοι στην μέση της κατάταξης παρόλο που υπήρχαν φιλοδοξίες για καλύτερη πορεία . Το αγωνιστικό πρόσωπο των ομάδων μας προϊδεάζει για μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός θα πιέσει από την αρχή ενώ ο Αστέρας θα φυλά τα νώτα του πρωταρχικά ψάχνοντας το γκολ στις αντεπιθέσεις . Το βασικό μας προγνωστικό λοιπόν είναι  να σκοράρει ο Ολυμπιακός και στα δυο ημίχρονα σε απόδοση 2.45. Μια ακόμα επιλογή μας θα είναι το  combo bet νίκης Ολυμπιακού & over σε απόδοση 2.25.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ .  Μετά την γκέλα με τον Ιωνικό και την μείωση της διαφοράς από την ΑΕΚ οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες . Οι Κρητικοί από την μεριά τους έχουν ως στόχο την παραμονή σε μια χρονιά γεμάτη προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά . Παραδοσιακά οι δυο ομάδες προσφέρουν θέαμα και αρκετά γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις . Περιμένουμε ανοιχτό ματς  με τον Παναθηναϊκό να είναι το μεγάλο φαβορί . Η βασική μας πρόταση λοιπόν θα είναι  να σκοράρει ο Παναθηναϊκός  και στα δυο ημίχρονα σε απόδοση 2.35. Με οδηγό την παράδοση στα προγνωστικά μας θα μπει και το over 2.5 γκολ αγώνα σε απόδοση 1.99. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

 

Δυάδα απόδοσης 4.48
18:00
Ολυμπιακός  -  Αστέρας Τρίπολης
1 & over 2.5
2.25
21:30
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
Over 2,5
1.99
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 5.75
18:00
Ολυμπιακός  -  Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα
2.45
21:30
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
Παναθηναϊκός να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα
2.35
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις