Σε Μάντσεστερ και Λονδίνο για το 11.06

Προγνωστικά

Μιλάνε οι έδρες στα προγνωστικά της Premier League και ο #Prinos τις... εκμεταλλεύεται!

Σε καλό φεγγάρι η στήλη μας με τρία συνεχόμενα ταμεία στα προγνωστικά, που ελπίζω να έδωσαν κέρδη σε πολλούς αναγνώστες μας. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την φιλοδοξία σε βάθος χρόνου να είμαστε αρκετά κερδισμένοι. Χθες λοιπόν είχαμε την επανέναρξη της Premier League και τη διάσημη πλέον Boxing Day. Το πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα με δυο αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν την 17η αγωνιστική.

Προγνωστικά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Θα κάνουμε αρχή από την αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι γηπεδούχοι έχουν στόχο φέτος την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου ενώ οι φιλοξενούμενοι την σωτηρία. Από το παιχνίδι αυτό θα λείψουν για την Γιουνάιτεντ οι Μαρτίνεζ, Σάντσο και Γκρίνγουντ ενώ από πλευράς Νότιγχαμ οι Μπιανκόνε, Χέντερσον, Κουγιατέ και Ρίτσαρντς.

Ξεκάθαρο φαβορί υπάρχει και είναι οι γηπεδούχοι που στην έδρα τους θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους. Η ομάδα του δικού μας Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει να χάσει τίποτα από την αναμέτρηση αυτή και χωρίς άγχος θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη. Η επιλογή μας λοιπόν θα είναι ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 στο 1.55.

Προγνωστικά Τσέλσι – Μπόρνμουθ

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπόρνμουθ. Η φετινή χρονιά για τους γηπεδούχους μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν εξελίσσεται όπως αναμενόταν με την ομάδα να βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο την άνετη παραμονή και τους συναντάμε στην 14η θέση της κατάταξης. Αγωνιστικά από την Τσέλσι θα λείψουν οι Φοφανά, Καντέ και Μπρόχα ενώ από την Μπόρνμουθ οι Μπρούκς και Νέτο.

Θεωρώ η νίκη για την Τσέλσι είναι μονόδρομος ώστε να κυνηγήσει τις όποιες πιθανότητες εισόδου έχει  στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Με γνώμονα τα παραπάνω, τα προγνωστικά μας για το παιχνίδι είναι ο συνδυασμός νίκης της Τσέλσι με το over 1,5 στο 1.55.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Υ.Γ.: Για το τέλος φυλάξαμε μια πιο τολμηρή πρόταση για τις δύο αυτές αναμετρήσεις σε μεγάλες αποδόσεις. Ποντάρουμε λοιπόν το over 1,5 γκολ των δύο φαβορί στο ημίχρονο, σε απόδοση 11.06. Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Τσέλσι - Μπόρνμουθ
1 & over 1,5
1.55
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1 & over 1,5
1.55
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 11.06
19:30
Τσέλσι - Μπόρνμουθ
Τσέλσι over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
3.35
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
3.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις