Μπασκετική… Boxing Day

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπασκετική Boxing Day στην Αυστραλία και ο #Bilias1974 ποντάρει στο παιχνίδι Τζακτζάμπερς - Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς/

Καλημέρα σε όλους και όλες και Χρόνια Πολλά. Εν αναμονή της νέας σεζόν στο τένις που ξεκινάει σύντομα η στήλη επιστρέφει με μπασκετική Χριστουγεννιάτικη στοιχηματική επιλογή. Για τους φίλους που ακολουθούν την στήλη για τα προγνωστικά τένις θα επιστρέψουμε με άρθρα για τα πρώτα τουρνουά της χρονιάς που ξεκινούν στην Αυστραλία 29/12 με το United Cup, to μικτό τουρνουά Εθνικών Ομάδων, και τα τουρνουά της ATP αμέσως μετά (1/1).

Προγνωστικά μπάσκετ

Στην Αυστραλία θα παραμείνουμε και για τα προγνωστικά μπάσκετ λοιπόν και θα δούμε επιλογή από το συναρπαστικό πρωτάθλημα του NBL. Οι Αυστραλοί ακολουθώντας το παράδειγμα των Αμερικανών παίζουν μπάσκετ καθόλη τη διάρκεια των γιορτών και στην δική τους Boxing Day (26/12) έχει προγραμματιστεί ο αγώνας μεταξύ των γηπεδούχων Τασμάνια Τζάκτζαμπερς με τους φιλοξενούμενους και πρωτοπόρους Νιου Ζίλαντ Μπρείκερς.

Οι γηπεδούχοι και φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος παλεύουν για την είσοδο τους στα play off έχοντας ρεκόρ 9-8 (Ν/Η) αλλά μόλις 3-4 στην έδρα τους. Προέρχονται από μια ευρεία νίκη (87-60) επί των ουραγών στην βαθμολογία Χοκς οι οποία μάλιστα παρουσιάστηκαν με πολλές ελλείψεις στο συγκεκριμένο αγώνα.

Οι πρωτοπόροι Νεοζηλανδοί από την άλλη εντυπωσιάζουν φέτος έχοντας κάνει καλές επιλογές στους ξένους της ομάδας με τις προσθήκες των Αμερικανών Ντέρεκ Πάρντον, Τζάρελ Μπράντλει και Μπάρι Μπράουν (2ος σκόρερ στην λίγκα με 20,9π μ.ο.). Έχουν να αγωνιστούν μεν από τις 8/12 λόγω κρουσμάτων Covid αλλά αναμένεται να παρουσιαστούν πλήρεις με στόχο να διευρύνουν το καλό τους εκτός έδρας ρεκόρ (6-1) και να πετύχουν την τρίτη φετινή τους νίκη επι των Τζάκτζαμπερς (76-84 στις 18/11 και 94-62 στις 30/10).

Η εκτίμηση μας είναι ότι οι Νεοζηλανδοί είναι μια κλάση πιο πάνω φέτος και θα το αποδείξουν και σήμερα. Η νίκη τους είναι στο 1.89 όπως το βρίσκουμε στην Novibet και θα αποτελέσει την σημερινή μας επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Μονό
10:30
Τασμάνια Τζακτζάμπερς - Νιου Ζίλαντ Μπρέικερς
2
1.89
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις