Μιλάει η έδρα και η… πρωτοπόρος

Προγνωστικά

Χριστουγεννιάτικα προγνωστικά από τον #Jimandrez σε τουρκικό μπάσκετ αλλά και στο NFL, με τιμές κοντά στο διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Παραμονή Χριστουγέννων απόψε και η δράση δεν σταματά σε μπάσκετ και American Football. Επιλογές υπάρχουν ακόμα και σήμερα με μερικά καλοπληρωμένα σημεία που ακουμπούν τον τριπλασιασμό. Ντέρμπι στο τουρκικό πρωτάθλημα, ντέρμπι επίσης στο NFL. Σούπερ παιχνίδια και σήμερα στα προγνωστικά μας, πάμε να δούμε τις επιλογές μας για απόψε.

Προγνωστικά: Σπάει το σερί της Τέλεκομ ο Πιστιόλης

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Γαλατασαράι με την Τουρκ Τέλεκομ. Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Πιστιόλη βρίσκονται σε καλή καμπή και έχουν σταδιακά αναπτύξει ένα πολύ δυνατό σερί. Στην Ευρώπη μπόρεσαν να διαλύσουν την Λέγκια στη Βαρσοβία, στην Τουρκία έχουν σε έξι ματς, πέντε νίκες και γενικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Διαθέτουν εξάλλου ένα ποιοτικό σύνολο με παίκτες επιπέδου Euroleague και θέλουν να χωθούν στο δίπολο Εφές – Φενέρμπαχτσε. Βέβαια εντός έδρας δείχνει μία παράξενη αδυναμία αφού μπροστά στο κοινό της έχει ηττηθεί τις περισσότερες φορές, κάτι που φυσικά θέλει να αποβάλλει.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Στον αντίποδα, η Τουρκ Τέλεκομ πάει σφαίρα με δέκα νίκες στο πρωτάθλημα, δείχνει σταθερότητα και σε γενικές γραμμές δεν απογοητεύει. Με σωστή δομή, όμορφο μπάσκετ και καλό κορμό δεν βρίσκεται άδικα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Βέβαια δεν διαθέτει το βάθος των άλλων ομάδων οπότε σε κάποια φάση, δεδομένα θα σκάσει. Αποδίδει με εντυπωσιακό τρόπο εκτός έδρας, έχοντας φτιάξει ένα σερί εννέα νικών.

Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο αλλά η Γαλατασαράι δείχνει να το θέλει περισσότερο. Έχει μεγαλύτερο βάθος, ανεβάζει στροφές και το μεγάλο σερί της Τέλεκομ κάπου θα σπάσει. Ο άσος πληρώνει όμορφα στο 1.85.

Προγνωστικά: Ντέρμπι στο Ντάλας

Πάμε και στο NFL για το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Ντάλας Κάουμποϊς και Φιλαδέλφεια Ιγκλς. Παιχνίδι δύο ομάδων με ίδιους στόχους, παρόμοιες δυναμικές και δυνατών συνόλων. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στο Τζάκσονβιλ κόντρα στους Τζάγκουαρς ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πρώτοι στην περιφέρεια και δείχνουν να τσιμπούν την απευθείας είσοδο στον δεύτερο γύρο των play-offs. Οι Τεξανοί βρίσκουν τρόπο να ανοίγουν τα παιχνίδια τους αλλά η αλήθεια είναι πως η αμυντική τους λειτουργία δεν δουλεύει καλά τελευταία. Σε αντίθεση με αυτούς, τα «γεράκια» είναι περισσότερο ομάδα της άμυνας και της διατήρησης ενός πιο ήρεμου τέμπου.

Καλώς ή κακώς το ματς είναι ντέρμπι. Οι αποδόσεις δεν το δείχνουν αυτό, βάζοντας ως φαβορί αρκετά υψηλό τους Κάουμποϊς. Αυτό δεν μας αρέσει, προτιμάμε το διπλό με +5,5 γιατί οι Ιγκλς δεν βρίσκονται τυχαία στη πρώτη θέση.

Μονό
14:30
Γαλατασαράι - Τουρκ Τελέκομ
1
1.85
BET: 25 units
Μονό
23:30
Ντάλας Κάουμποϊς - Φιλαδέλφεια Ιγκλς
2 (+5,5)
1.83
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις