Σε Τουρκία και Ιταλία το ενδιαφέρον

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Ο #Prinos αναλύει τα παιχνίδια της Euroleague και ποντάρει σε δυάδα απόδοσης που αγγίζει το 8.16 στη σημερινή στήλη.

Μπασκετικά θα παίξουμε και σήμερα, με τους αγώνες της Euroleague να κλέβουν την παράσταση. Θα εστιάσουμε σε δύο παιχνίδια, σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο. Προχωράμε με τα προγνωστικά μπάσκετ.

Προγνωστικά μπάσκετ – Euroleague

Ξεκινάμε την σημερινή μας στήλη από την Τουρκία και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εφές και τον Παναθηναϊκό . Η τουρκική ομάδα  θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο της προηγούμενης χρονιάς και ο προπονητής Αταμάν είδε μετά από καιρό τον σταρ του Λάρκιν να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις . Ο Παναθηναϊκός τώρα έχει ως στόχο  να κυνηγήσει την είσοδο στην οκτάδα με την αναβάθμιση που έγινε στο ρόστερ. Θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μποχωρίδη ενώ του Γκουντάιτις η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Στα καλά νέα η ετοιμότητα του Γκριγκόνις  που δίνει επιπλέον λύσεις στον κόουτς Ράντονιτς.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Φαβορί υπάρχει και είναι η Εφές αλλά ο φετινός Παναθηναϊκός είναι ικανός για εκπλήξεις . Στοιχηματικά τώρα η επιλογή μας θα είναι ένας συνδυασμός πόντων των γηπεδούχων και ριμπάουντ του Ζίζιτς . Παίζουμε λοιπόν… Εφές over 85,5 πόντους & Ζίζιτς over 3,5 ριμπάουντ σε απόδοση 3.20.

Δεύτερη στάση μας η Ιταλία  εκεί που η Μιλάνο υποδέχεται την Μονακό. Η γηπεδούχος αποτελεί την μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς και βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα . Η φιλοξενούμενη αντίθετα είναι σταθερά στην τετράδα της βαθμολογίας παίζει ωραίο μπάσκετ και δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα . Στα αγωνιστικά νέα θα λείψει από την Αρμάνι ο Σίλντς ενώ από την Μονακό ο Λόιντ .

Το στατιστικό που εντυπωσιάζει στην αναμέτρηση αυτή είναι τα κατορθώματα του Τζέιμς απέναντι στις πρώην ομάδες του. Ο σταρ της Μονακό σταθερά όποτε συναντά πρώην ομάδα του κάτι παθαίνει και σκοράρει ακατάπαυστα . Το έχει κάνει στο παρελθόν ξανά με την Μιλάνο όπως και με τον Παναθηναϊκό . Επομένως και εμείς θα επιλέξουμε να είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης σε απόδοση 2.55.

Δυάδα απόδοσης 8.16
19:30
Eφές - Παναθηναϊκός
Εφές over 85,5 πόντους & Ζίζιτς over 3,5 ριμπάουντ
3.20
21:30
Μιλάνο - Μονακό
Πρώτος σκόρερ: Τζέιμς
2.55
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις