Απουσίες και κίνητρο σε διπλασιασμό

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος.: Ο #Jimandrez επανέρχεται με δύο ωραίες επιλογές από Super League και BCL στον διπλασιασμό.

Καλησπέρα σε όλους. Η στοιχηματική δράση συνεχίζεται για τα καλά αφού σήμερα το καλύτερο (χειρότερο) πρωτάθλημα επιστρέφει με δυνατές αναμετρήσεις. Οι μεγάλοι σήμερα ουσιαστικά ρίχνουν τις πρώτες μεταμουντιαλικές τους ζαριές, σε παιχνίδια που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα το Περιστέρι στο BCL δίνει τον δικό του τελικό στο Ισραήλ, σε μία μέρα γεμάτη δράση. Πάμε να δούμε τα δύο προγνωστικά μας για απόψε.

Προγνωστικά: Λαβωμένη η ΑΕΚ

Ξεκινάμε από την Φιλαδέλφεια. Η λαβωμένη ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Λαμία στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές απουσίες αφού οι Ελιάσον, Φερνάντεζ, Αμπραμπάτ δεν υπολογίζονται ενώ ο Γκατσίνοβιτς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Παράλληλα, ο Βίντα μένει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ο Τσούμπερ παρά την επιστροφή του, δεν είναι έτοιμος. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει πολλές φορές την ομάδα χωρίς αυτούς τους άξονες και όσες το έχουμε κάνει, δεν μας είχε αρέσει αφού είχε σοβαρά επιθετικά κενά.

Η Λαμία από την άλλη έχει νέο προπονητή, έχει βρει λίγο ρυθμό και γενικά μοιάζει σε καλύτερο φεγγάρι από ότι ήταν πριν. Θα κατέβει χωρίς άγχος στην Φιλαδέλφεια με σκοπό να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ζημιές.

Αξίζει μία κόντρα η ΑΕΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει πως κόντρα στους μεγάλους είναι αρκετά ανταγωνιστικοί. Κρατάμε το διπλό (+3) ασιατικό μαζί με το over 3,5 κόρνερ σε ένα combo διπλασιασμού.

Μπορεί την υπέρβαση το Περιστέρι

Πάμε και στο Ισραήλ για τον αγώνα της Μπνέι Χασάρον με το Περιστέρι. Σε απίστευτο ευρωπαϊκό ντεφορμάρισμα βρίσκεται η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία μετά το εκρηκτικό 2/2 που έκανε στην αρχή της σεζόν, γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες και πλέον θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Μπορεί στο πρωτάθλημα να βγάζει μία υγεία αλλά εκτός συνόρων η απειρία της είναι χαρακτηριστική.

Παρόλα αυτά υπάρχει ταλέντο και δεδομένη ποιότητα σε ένα αξιόλογο ρόστερ. Μπορεί να πετύχει την υπέρβαση σε μία έδρα… που δεν τη λες και φόβητρο.

Οι Ισραηλινοί κακή ομάδα δεν έχουν, όμως και πάλι στερούνται πράγματα στο παιχνίδι τους. Πήραν μία ομολογουμένως τυχερή νίκη απέναντι στην Ρίτας και ίσως να μην αντέξουν το βάρος του συγκεκριμένου ματσαρίσματος. Εξάλλου μιλάμε για μία ομάδα με κακή αμυντική λειτουργία και με κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Άμα το Περιστέρι βρει ρυθμό, μπορεί και να την διαλύσει.

Αδικαιολόγητο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι. Το Περιστέρι μία χαρά ομάδα είναι, εάν του βγει το ματς αξίζει να πιστεύει στην υπέρβαση. Κρατάμε το 2 (+4,5) στο 1.78.

Καθημερινές προσφορές* και 2023 δώρα* για όλο το 2023!

Combo
17:00
ΑΕΚ - Λαμία
2 (+3 AH) & over 3,5 κόρνερ
2.00
BET: 25 units
Μονό
21:00
Μπνέι Χασάρον - Περιστέρι
2 (+4,5)
1.78
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις