Αργεντινή: Στην αποστολή κι ο… Αγκουέρο

Αργεντινή: Στην αποστολή κι ο... Αγκουέρο

Στον αυριανό τελικό, η "Αλμπισελέστε" θα έχει στην αποστολή της έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Σε μια συμβολική κίνηση, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής κάλεσε τον Σέρχιο Αγκουέρο ως 27ο παίκτη στην αποστολή της ομάδας για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στη Γαλλία.

Ο 34χρονος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας στη διαδικασία των προκριματικών, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράσης. Ο Αγκουέρο σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο του 2021, μετά από συμβουλές των γιατρών του αφού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

Μάλιστα, ο Αγκουέρο συμμετείχε και στην προπόνηση της “Αλμπισελέστε”, σκοράροντας κι ένα γκολ. Επίσης, θα μοιραστεί το ίδιο δωμάτιο με τον στενό του φίλο Λιονέλ Μέσι.

Πέρα από τον Κουν, η ομοσπονδία της Αργεντινής κάλεσε και τους άτυχους Χοακίν Κορέα, Νίκο Γκονζάλεζ και Τζιοβάνι Λο Σέλσο, οι οποίοι λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις