Με τα γκολ στον μικρό τελικό

προγνωστικά

Προγνωστικά: Προτάσεις με γκολ και σκόρερ από τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει στη στήλη του ο #Prinos.

Φτάσαμε λοιπόν στα προγνωστικά για τον μικρό τελικό της φετινής διοργάνωσης, όπου  η Κροατία αντιμετωπίζει το Μαρόκο. Αμφότερες οι ομάδες έκαναν πορεία ανώτερη των προσδοκιών και αποτέλεσαν τις ευχάριστες εκπλήξεις . Ειδικά το Μαρόκο έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του τόσο ψηλά βγάζοντας έξω μεγάλα ονόματα όπως Ισπανία και Πορτογαλία . Η Κροατία από την μεριά της απέκλεισε το μεγάλο φαβορί, τη Βραζιλία, αλλά στην συνέχεια παραδόθηκε στις ορέξεις της παρέας του Μέσι .

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Αγωνιστικά τώρα περιμένουμε οι ομάδες να παίξουν ελεύθερα απαλλαγμένες από το άγχος και να μας χαρίσουν ωραίο θέαμα . Πολύ πιθανό να προβούν σε αλλαγές ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίχτες που μέχρι τώρα δεν έπαιξαν πολύ. Οι δυο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί και στους ομίλους και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους . Βέβαια τώρα μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό ματς που δίνει δυνατότητα στις ομάδες  να ξεδιπλώσουν χωρίς πίεση όλες τις αρετές τους στο χορτάρι . Ξεκινάμε λοιπόν τις επιλογές μας με το goal/goal  μιας και θεωρούμε ότι θα σκοράρουν και οι δύο στο παιχνίδι σε απόδοση 1.72. Επόμενη επιλογή μας θα είναι να σκοράρει ο αρχηγός της Κροατίας Λούκα Μόντριτς στον τελευταίο του αγώνα  σε Μουντιάλ σε απόδοση 4.45. Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας για τον μικρό τελικό και θα ρισκάρουμε το συνδυασμό goal/goal & over 2.5 που μας δίνετε στην ελκυστική απόδοση του 2.18.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε .

 

Μονό
17:00
Kροατία - Μαρόκο
Goal/goal
1.72
BET: 40 units
Combo
17:00
Kροατία - Μαρόκο
Goal/goal & over 2,5
2.18
BET: 40 units
Σκορερ
17:00
Kροατία - Μαρόκο
Γκολ Μόντριτς
4.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις