Ο Ρεγκραγκί μαθαίνει από τον Αρτέτα

Ο Ρεγκραγκί μαθαίνει από τον Αρτέτα

Ο Βαλίντ Ρεγκραγκί παρακολούθησε ένα σεμινάριο τακτικής που φιλοξένησε ο Μικέλ Αρτέτα πέρυσι.

Η πορεία του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα μείνει για πολύ στη μνήμη όλων όσων το είδαν ό,τι κι αν συμβεί κόντρα στη Γαλλία το βράδυ της Τετάρτης, με την ομάδα του Βαλίντ Ρεγκραγκί να είναι η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά της ιστορίας.

Είναι αξιοσημείωτο ότι το αφεντικό της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, μπορεί να έπαιξε άθελά του χείρα βοηθείας στις προσπάθειες των Atlas Lions στο Κατάρ λόγω της επιρροής του στον προπονητή τους. Λίγο αφότου το Μαρόκο σόκαρε τον κόσμο φτάνοντας στα ημιτελικά με ακόμη μια νίκη αουτσάιντερ, αυτή τη φορά εναντίον της Πορτογαλίας, εμφανίστηκε ένα tweet που έδειχνε τη σχέση μεταξύ του Αρτέτα και του μάνατζερ του Μαρόκου, ο οποίος διορίστηκε μόλις στα τέλη Αυγούστου.

Το εν λόγω tweet ήταν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας κλήσης Zoom, που φιλοξενήθηκε από το αφεντικό των Gunners καθώς έβαλε ένα σεμινάριο τακτικής για άλλους εκκολαπτόμενους προπονητές πέρυσι. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο Αρτέτα χρησιμοποίησε τη διάσημη νίκη της Άρσεναλ στον ημιτελικό του FA Cup επί της Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούλιο του 2020 ως σημείο αναφοράς.

Οι οπαδοί τεντόπισαν ότι μεταξύ των μαθητών του Αρτέτα δεν ήταν άλλος από τον Ρεγκραγκί, ο οποίος φαινόταν να κρατά σημειώσεις για τις διδασκαλίες του αφεντικού των Gunners.

Ο Ρεγκραγκί αξιοποίησε ξεκάθαρα όλα όσα πήρε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, καθώς το Μαρόκο απέχει μόλις 90 λεπτά ποδοσφαίρου από το να φτάσει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κυριακής. Ακόμα κι αν η ομάδα της Βόρειας Αφρικής ηττηθεί απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλία, θα αντιμετωπίσει την Κροατία στα πλέι οφ της τρίτης θέσης το Σάββατο.

Ο Αρτέτα μίλησε για το αφεντικό του Μαρόκου από τότε που το tweet έγινε viral, λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Ο αντίκτυπος που έχει, το αξίζει και τους τιμά απόλυτα.

Ο Walid Regragui παρακολούθησε ένα σεμινάριο τακτικής που φιλοξένησε ο Mikel Arteta πέρυσι

«Αυτό που κάνει είναι εκπληκτικό, αυτό που μεταδίδει η ομάδα είναι υπέροχο και νομίζω ότι είναι πολύ θετικό για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να έχει μια αφρικανική ομάδα σε αυτό το στάδιο. Είναι μία από τις τέσσερις πολύ εκλεκτές ομάδες σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις