Έσπασε τη σιωπή του ο Μπεν Γουάιτ

Έσπασε τη σιωπή του ο Μπεν Γουάιτ

Ο Μπεν Γουάιτ μετά την αποχώρηση του από το στρατόπεδο των «τριών λιονταριών» έσπασε τη σιωπή του με ένα ποστάρισμα.

Ο Γουάιτ έφυγε από το Κατάρ νωρίς την 1η Δεκεμβρίου για «προσωπικούς λόγους» και έχασε την αρχική ημερομηνία αναχώρησης των Gunners για το προπονητικό τους καμπ στο Ντουμπάι πριν από την επανέναρξη του ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Ο 25χρονος δεν είχε εμφανιστεί σε κανένα από τα τρία παιχνίδια των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αγγλίας ως αναπληρωματικός και αποχώρησε από την ομάδα πριν χάσει νοκ άουτ αγώνες εναντίον της Σενεγάλης και της Γαλλίας.

Μια δήλωση από την FA ζήτησε να σεβαστεί την ιδιωτική ζωή του παίκτη, προτού ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αρνηθεί να σχολιάσει μια ιστορία που υποστήριζε μια διαμάχη μεταξύ του Γουάιτ και του βοηθού προπονητή Στιβ Χόλαντ.

Από την αποχώρησή του, ο Γουάιτ εντάχθηκε στην Άρσεναλ στο Ντουμπάι και τώρα δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες προπόνησης στο Instagram μαζί με τη λεζάντα «We back baby».

Η πρωτοπόρος της Premier League Άρσεναλ έχει ήδη κερδίσει ένα φιλικό εναντίον της Λιόν με 3-0 και θα πραγματοποιήσει περαιτέρω αναμετρήσεις προετοιμασίας εναντίον της Μίλαν και της Γιουβέντους πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος εναντίον της Γουέστ Χαμ την Boxing Day.

Ο σύλλογος είχε αναρτήσει νωρίτερα το μήνυμα: «Είμαστε μαζί σου, Μπεν» μετά την αποχώρηση του αμυντικού από το στρατόπεδο της Αγγλίας.

Αυτό ήρθε μετά από μια δήλωση της FA που έγραφε: «Ο Μπεν Γουάιτ έφυγε από την προπονητική βάση της Αγγλίας στην Αλ Γουάκρα και επέστρεψε στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους.

Ο Γουάιτ επέστρεψε με τους Gunners

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις