Μαζικές αφίξεις Μαροκινών ενόψει του ημιτελικού με τη Γαλλία

Μαρόκο – Ισπανία:  0-0 (3-0 πεν): Ψυχωμένο Μαρόκο στους «8»

Σαν τρελοί για ένα εισιτήριο κάνουν πλέον οι Μαροκινοί φίλαθλοι μετά την τεράστια πρόκριση της εθνικής τους ομάδας στον ημιτελικό του Μουνιτάλ.

Το Μαρόκο έδωσε το πράσινο φως στην ιδέα να πραγματοποιήσει ειδικές πτήσεις για να μεταφέρει φιλάθλους από τη χώρα στο Κατάρ για να επευφημήσουν την ομάδα τους καθώς αγωνίζεται στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Royal Air Maroc του Μαρόκου θα είναι υπεύθυνη για τις 30 ειδικές πτήσεις από την Καζαμπλάνκα προς τη Ντόχα πριν από τον αγώνα της χώρας με τη Γαλλία.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της χώρας επιβεβαίωσε ότι η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε δύο ημέρες, από την Τρίτη έως την Τετάρτη. Οι επιβάτες αυτών των ταξιδιών μετ’ επιστροφής σε προνομιακή τιμή θα προστεθούν στους χιλιάδες Μαροκινούς που έχουν ήδη παρακολουθήσει το τουρνουά στη Ντόχα.

Το Μαρόκο έγινε πρόσφατα η πρώτη αφρικανική ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με νίκη επί της Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, επευφημούμενη τόσο από τους γηγενείς οπαδούς της όσο και από ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο.

Η χώρα έχει γίνει αίσθηση στον κόσμο του ποδοσφαίρου αφού σόκαρε ομάδες όπως το Βέλγιο και η Ισπανία πριν αποκλείσει και την Πορτογαλία.

Οι εορτασμοί του Μαρόκου μετά τα γιγαντιαία κατορθώματά τους έχουν επίσης κατακλύσει το διαδίκτυο με τους παίκτες τους να γιορτάζουν με σημαίες της Παλαιστίνης μετά από κάθε νίκη για να τονίσουν την ενότητα στις τάξεις τους.

Θα χρειαστούν την βοήθεια των υποστηρικτών τους, καθώς προσπαθούν να προσθέσουν τη Γαλλία στη λίστα των «αποκλεισμένων» όταν οι δυο τους αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό στις 15 Δεκεμβρίου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις