Η τελευταία ευκαιρία του «Μεσσία»

Η τελευταία ευκαιρία του «Μεσσία»

Ο #Bats δίνει τις προτάσεις του για τον κρίσιμο πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Κροατίας.

Μέσι εναντίον Μόντριτς, Σκαλόνι εναντίον Ντάλιτς, δύο τελείως διαφορετικοί ποδοσφαιρικοί κόσμοι συγκρούονται με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Προχωράμε με τα προγνωστικά Μουντιάλ της Τρίτης.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αργεντινή – Κροατία

Η διαδικασία των πέναλτι είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο της Κροατίας, μετά από άλλη μία πρόκριση με αυτό τον τρόπο. Αυτή τη φορά μάλιστα επί του μεγαλύτερου φαβορί της διοργάνωσης, τη Βραζιλία. Σίγουρα αν κάποια ομάδα άξιζε βάσει εμφάνισης να είναι στα ημιτελικά ήταν η «Σελεσάο», όμως η μαχητικότητα κι η συνέπεια της «Χρβάτσκα» επιβραβεύτηκε και πάλι. Μια ενδεχόμενη πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ για δεύτερη σερί φορά θα ήταν μοναδικό επίτευγμα για μια χώρα που συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση το 1998.

Πρόκειται για μία ακόμη περίπτωση που η ομάδα του Ντάλιτς είναι το αουτσάιντερ, καθώς αντιμετωπίζει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Οι «αυτοκτονικές» τάσεις της «Αλμπισελέστε» δεν την εμπόδισαν εν τέλει να προκριθεί στα ημιτελικά. Το 2-0 στο 82’ έγινε 2-2 στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο έβγαλε χαρακτήρα, και μπορεί να μην κατάφερε να προκριθεί στην παράταση όπου κυριάρχησε αλλά το έκανε στα πέναλτι. Πλήγμα η απουσία του Ακούνια λόγω καρτών, όχι τόσο αυτή του Μοντιέλ που έτσι κι αλλιώς δε θα έπαιρνε τη θέση του Μολίνα. Πιο συνετοί οι μπουκ με το μοίρασμα των αποδόσεων αυτή τη φορά. Δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό στους Κροάτες, μετά το 1.40 της Βραζιλίας απέναντί τους στα προημιτελικά.

Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο για την Αργεντινή για να αφήσει το ματς στην τύχη της. Το πάθος κι η μαχητικότητα που έδειξαν απέναντι στην Ολλανδία οι παίκτες του Σκαλόνι είναι κάτι που δε φάνηκε ούτε στο ελάχιστο από τους παίκτες της Βραζιλίας. Θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό το αποψινό ματς για την Κροατία, σε σχέση με αυτό των προημιτελικών.

  • Ξεκινάμε, λοιπόν, με τις προτάσεις μας. Πάμε κόντρα στην φοβερή άμυνα της Κροατίας μέχρι στιγμής, η οποία έχει δεχτεί δύο γκολ σε πέντε ματς, κρατώντας τρεις φορές το μηδέν. Πρώτη επιλογή το over 1,5 της Αργεντινής, με απόδοση 2.20 στη Novibet. Η συνέπεια της «Αλμπισελέστε» επιθετικά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, καθώς έχει πετύχει σε όλα τα ματς ακριβώς δύο γκολ, εκτός από την ήττα της πρεμιέρας με 2-1 από την Σαουδική Αραβία.
  • Το ρεκόρ κίτρινων καρτών σε αγώνα Μουντιάλ που σημειώθηκε στο ματς της Αργεντινής με την Ολλανδία μας έδειξε πολλά. Οι Αργεντινοί δεν πρόκειται να φοβηθούν το ρίσκο, το σκληρό παιχνίδι και την τιμωρία από τον διαιτητή αν αυτά χρειαστούν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι δέκα κίτρινες που έχουν δεχτεί στη διοργάνωση σε σχέση με τις έξι της Κροατίας τα λένε όλα. Περιμένουμε σε ένα ματς όπως ο ημιτελικός του Μουντιάλ να μη φοβηθούν να παίξουν σκληρά και παθιασμένα, και να δεχτούν παραπάνω κίτρινες από την αντίπαλό τους στο 2.70. Δεν είναι κι ότι διστάζει να βγάλει την κάρτα από το τσεπάκι ο Ορσάτο.
  • Πάμε και σε κάτι πιο ψαγμένο. Είναι γνωστή η τακτική των διαιτητών με τις καθυστερήσεις στο Μουντιάλ, αν και τα έξτρα λεπτά δίνονται σε πιο νορμάλ επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Ακόμα κι έτσι, δύσκολα θα δούμε κάτω από επτά λεπτά καθυστερήσεων στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 1.95 βρίσκουμε τα over 6,5 λεπτά καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου στην Stoiximan.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
21:00
Αργεντινή - Κροατία
Αργεντινή over 1,5
2.20
BET: 17 units
Ειδικό
21:00
Αργεντινή - Κροατία
Περισσότερες κίτρινες κάρτες: Αργεντινή
2.70
BET: 13 units
Ειδικό
21:00
Αργεντινή - Κροατία
Over 6,5 λεπτά καθυστερήσεων στο 2ο ημίχ.
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις