Μας αρκεί το 4.50

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Πρώτος ημιτελικός, Αργεντινή - Κροατία στο προσκήνιο, με τον #Fidel να ποντάρει σε μονό αποδεκτό απόδοσης 4.50.

Καλημέρες σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το φάγαμε το καρπούζι του Μουντιάλ, τελειώνουμε. Τι μας απέμεινε; Δύο ημιτελικοί, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Την Κυριακή τελειώνει το παραμύθι και θα ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Προς το παρόν θα ασχοληθούμε με τον αγώνα Αργεντινή – Κροατία. Τα ψαγμένα προγνωστικά μου θα επικεντρωθούν αποκλειστικά στην αναμέτρηση, η οποία άλλωστε κεντρίζει το ενδιαφέρον απόψε.

Η Αργεντινή ήταν κυριαρχική για 70 λεπτά απέναντι στην Ολλανδία. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, το οποίο απώλεσε μέχρι το… 101′, όπου δέχθηκε δύο τέρματα. Εντέλει πέρασε στα πέναλτι. Τις περισσότερες πρωτοβουλίες λαμβάνει ο Λιονέλ Μέσι, έχοντας φτάσει τα τέσσερα τέρματα στο θεσμό, όσα και το 2014. Αυτός έχει πάρει από το χέρι την «αλμπισελέστε», αυτός αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για κάθε άμυνα.

Οι Κροάτες πέτυχαν τη μεγαλύτερη έκπληξη του προηγούμενου γύρου, αφήνοντας εκτός συνέχειας στα πέναλτι την Βραζιλία. Δεύτερη διαδοχική πρόκριση στα πέναλτι, μετά από εκείνη απέναντι στην Ιαπωνία. Για δεύτερη διαδοχική φορά ήρωας ο κίπερ Λιβάκοβιτς με τις αποκρούσεις του. Νιώθουν τυχεροί για το γεγονός πως «σβήστηκαν» οι κίτρινες κάρτες τους, καθώς θα μπορούν να παίξουν με τη φωτιά απέναντι στους Αργεντινούς.

Σαφώς και το μεγάλο «όπλο» της Κροατίας είναι η τριάδα των χαφ, με τους Μόντριτς, Κόβασιτς και Μπρόζοβιτς να δεσπόζουν. Όμως, η αναμέτρηση με την Αργεντινή είναι διαφορετική υπόθεση. Η παρέα του Μέσι δαγκώνει σίδερα, διαθέτει παίκτες με ασύλληπτο πάθος και χαφ… εργάτες. Θα γίνει μεγάλη μάχη, με φαβορί φυσικά τους τυπικά γηπεδούχους.

Η Novibet προσφέρει τον άσο με σκόρερ τον Λιονέλ Μέσι σε απόδοση 4.50, ως super ενισχυμένη. Θα την τιμήσω στα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Combo
21:00
Αργεντινή - Κροατία
1 & γκολ Μέσι
4.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις