Κοντά στην έξοδο από Ισπανία ο Μπουσκέτς

Κοντά στην έξοδο από Ισπανία ο Μπουσκέτς

Πολύ σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο της απόσυρσης από την εθνική Ισπανίας ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο δημοσιογράφος Τόνι Χουανμάρτι ανέφερε ότι ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, σκέφτεται αυτή τη στιγμή αν θα πρέπει να συνεχίσει να παίζει για την Ισπανία.

Η σκέψη έρχεται μετά την ταπείνωση της «La Roja» από το Μαρόκο στην ισοπαλία της Φάσης των «16»του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 στο Κατάρ, όπου ο Μπουσκέτς ήταν ένας από τους τρεις Ισπανούς παίκτες που έχασαν το πέναλτι σε ήττα με 0-3 στα πέναλτι.

Η αρχική ιδέα του Μπουσκέτς ήταν να συνεχίσει να παίζει για την Ισπανία τουλάχιστον μέχρι το UEFA Nations League το καλοκαίρι, αλλά ο αποκλεισμός στα χέρια του Μαρόκου ήρθε ως τεράστιο πλήγμα σε προσωπικό επίπεδο.

Για αυτό, ο Μπουσκέτς έχει πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και ακόμη και ο Λουίς Ενρίκε έχει παραιτηθεί από τη θέση του ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Με νέο προπονητή, τον Λουίς ντε λα Φουέντε, να είναι πλέον επικεφαλής της ομάδας και έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα εποχή, ο 34χρονος κάνει δεύτερες σκέψεις για τη συνέχειά του.

Πριν από την παγκόσμια διοργάνωση στο Κατάρ, ο Μπουσκέτς ήξερε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο και γι’ αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα τον χτύπησε τόσο σκληρά. Ο Μπουσκέτς πάντα επαναλάμβανε ότι επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει μέχρι το σημείο που η παρουσία του δεν φαίνεται απαραίτητη.

Προς το παρόν, ο παίκτης περνάει χρόνο με την οικογένειά του και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του συλλόγου μόνο στις 16 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα κρατήσει τον εαυτό του μακριά από όλο το θόρυβο και θα σκεφτεί το επόμενο βήμα του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις