Ντέιμ «Ντάιμς»… σε τρίποντα!

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Ειδικά παικτών, νικητή και πόντους ξεχωρίζει ο #Loverdose από την αναμέτρηση Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Καλησπέρα NBAερς. Πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές φαίνεται να παρουσιάζει η δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση Μπλέιζερς – Τίμπεργουλβς. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε και να επιλέξουμε τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Αποψινός μας προορισμός το «Μόντα Σέντερ», όπου οι Μπλέιζερς υποδέχονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τους Τίμπεργουλβς. Οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι το βράδυ του Σαββάτου, με τους οικοδεσπότες να επικρατούν με 124-118. Η επιστροφή του Ντάμιαν Λίλλαρντ έχει φέρει ξανά νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Έχουν επικρατήσει στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις με τον Λίλλαρντ, χάνοντας μόνο από τους Νάγκετς με μόλις έναν πόντο. Η ομάδα από τη Μινεσότα φαίνεται σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό παρά την απουσία του Καρλ-Άνθονι Τάουνς, εξακολουθεί όμως όπως και πριν, να παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα που της προκαλούν αστάθεια. Συνεχίζουν να δέχονται τα περισσότερα τρίποντα ανά αγώνα (14), επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να σουτάρουν με 37.4% από την περιφέρεια.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Επίσης, σχεδόν οι μισοί πόντοι που δέχονται, προέρχονται από ασίστ, αφού οι αντίπαλοι τους σημειώνουν 26,3 ασίστ ανά αγώνα. Αυτά τα δύο είναι αποτέλεσμα των φυσικών χαρακτηριστικών των παικτών τους. Τα «τεράστια» σώματα τους, παρέχουν μια «φυσική άμυνα» μέσα στο ζωγραφιστό, αλλά αυτό τους κάνει πολύ αργούς στις αλληλοκαλύψεις. Σαν αποτέλεσμα δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις γρήγορες κινήσεις των αντιπάλων προς τη ρακέτα και αφήνουν συχνά αμαρκάριστα σουτ τριών πόντων.

Ο Λίλλαρντ, ειδικά μετά τα πρώτα παιχνίδια δείχνει να εμπιστεύεται πολύ τους συμπαίκτες του, μοιράζοντας τους συχνά την μπάλα και δημιουργώντας προϋποθέσεις σκοραρίσματος, τις οποίες εκείνοι αξιοποιούν. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει κατά μέσο όρο 8,7 ασίστ ανά αγώνα, σε τέσσερα απ’ τα οποία κατέγραψε νταμπλ-νταμπλ, ενώ το Σάββατο σημείωσε οκτώ απέναντι στους Μπλέιζερς. Ήταν εξίσου αποδοτικός στο σκοράρισμα με 36 πόντους και 3/11 τρίποντα.

Ο Άνφερνι Σίμονς, αποτελεί τον δεύτερο καλύτερο σκόρερ των Μπλέιζερς με 24,2 πόντους και 4,1 τρίποντα ανά αγώνα. Το Σάββατο, σημείωσε εξαιρετική εμφάνιση με 31 πόντους και 5/10 τρίποντα. Τέλος ο τρίτος σκόρερ της ομάδας Τζέραμι Γκραντ, ο οποίος πήρε τα ηνία της ομάδας κατά την απουσία του Λίλλαρντ, με ποσοστό 45.1% πίσω από την γραμμή του τριπόντου αποτελεί τον καλύτερο σουτέρ της ομάδας. Στον αγώνα του Σαββάτου σημείωσε 2/5 τρίποντα.

Combo
05:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
1 & over 114,5 πόντοι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
1.95
BET: 26 units
Μονό
05:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Λίλλαρντ over 7,5 ασίστ
1.84
BET: 29 units
Μονό
05:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Γκραντ over 2,5 εύστοχα τρίποντα
1.91
BET: 27 units
Combo
05:10
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς
Λίλλαρντ over 6,7 ασίστ & Λίλλαρντ over 2,5 εύστοχα τρίποντα & Σίμονς over 2,5 εύστοχα τρίποντα & Γκραντ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
3.10
BET: 18 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις