Ίντερ και Μπάγερν θα έχουν και πάλι εκπρόσωπο στον τελικό

Ίντερ και Μπάγερν θα έχουν και πάλι εκπρόσωπο στον τελικό

Από το 1982 μέχρι και σήμερα, τουλάχιστον ένας παίκτης μίας από αυτές τις δύο ομάδες αγωνίζεται στον τελικό του Μουντιάλ.

Το εντυπωσιακό στατιστικό που θέλει μία εκ των Ίντερ και Μπάγερν να εκπροσωπούνται στον τελικό του Μουντιάλ συνεχίζεται από το 1982 μέχρι και σήμερα. Ο αποκλεισμός της Βραζιλίας και της Αγγλίας στη φάση των προημιτελικών διατήρησε ζωντανή αυτή την παράδοση.

Συγκεκριμένα, και οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών έχουν τουλάχιστον έναν παίκτη που να αγωνίζεται είτε στους “νερατζούρι” είτε στους Βαυαρούς. Στο ματς της Αργεντινής με την Κροατία ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στην Ίντερ Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, αλλά και τον Γιόσιπ Στάνισιτς της Μπάγερν. Από την άλλη, η Γαλλία των Ουπαμεκανό, Κομάν, Παβάρ και Ερναντέζ της Μπάγερν συναντά το Μαρόκο, στο οποίο αγωνίζεται ο Μαζραουί που επίσης ανήκει στη γερμανική ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως σίγουρα στον τελικό θα υπάρχει εκπροσώπηση και για τις δύο ομάδες, και μάλιστα σε αντίπαλα στρατόπεδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις