Διπλασιάζει ο Χίρο, περνάνε Νετς και Σέλτικς

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Με δύο επιλογές σε ειδικά παικτών και άλλες δύο σε νικητές θα πάει στο σημερινό κουπόνι NBA ο #Nash

Ακόμη ένα Σάββατο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στον μαγικό κόσμο του NBA. Σε τρεις από αυτές  στραμμένο το ενδιαφέρον μας, με επιλογές σε νικητές και φυσικά δύο αγορές σε ειδικά παικτών. Πάμε να τα δούμε τα προγνωστικά NBA!

Προγνωστικά NBA: Δύο αγορές στον Χίρο μέχρι το 1.93

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, οι Μαϊάμι Χιτ (12-14) υποδέχονται τους  Σαν Αντόνιο Σπερς (7-18). Θεωρητικά δεν θα δυσκολευτούν οι γηπεδούχοι.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρατήσουμε αγορές πάνω στον γκαρντ των Χιτ, Τάιλερ Χίρο. Πολύ καλά τα νούμερα του τη φετινή χρονιά, περιμένουμε ακόμη ένα παιχνίδι που θα περάσουν πολλές μπάλες από τα χέρια του, είτε να εκτελέσει είτε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Αξίζει το over σε πόντους και ασίστ αθροιστικά που το βρίσκουμε στο 24,5. Επίσης αξία υπάρχει και στο over σε ασίστ και ριμπάουντ. Τη φετινή χρονιά μετρά 19,9 πόντους 6,7 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

Νίκες για Νετς και Σέλτικς

Από ειδικά παικτών δεν θα κρατήσω κάτι άλλο από τη σημερινή μέρα, προχωράμε με επιλογές σε νικητές.

Δυνατή αναμέτρηση στην Ιντιάνα με τους νεανικούς και ενθουσιώδεις Πέισερς (14-12) να υποδέχονται τους ανεβασμένους Μπρούκλιν Νετς (15-12).

Από πολύ καλές νίκες προέρχονται αμφότεροι και όπως μαρτυρά και το σετ αποδόσεων αναμένεται αμφίρροπο παιχνίδι. Θα στηρίξω την ποιότητα και την εμπειρία των Νετς, με το δίδυμο Ντουράντ και Ίρβινγκ να δείχνει πως βρίσκει τα πατήματα του.

Ματσάρα έχουμε και στο Γκόλντεν Στέιτ (13-13) με τους πρωταθλητές να υποδέχονται τους καταπληκτικούς Μπόστον Σέλτικς (21-5) του απίθανου Τζέισον Τέιτουμ. Προβληματική χρονιά για τον Στεφ Κάρι και την παρέα του μέχρι στιγμής, ωστόσο στην έδρα τους αποδίδουν σαφώς καλύτερα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι Σέλτικς παίζουν φανταστικό μπάσκετ, δείχνουν πλήρης και έχουν τον ηγέτης τους Τζέισον Τέιτουμ να κάνει μια MVP χρονιά.

Ευκαιρία να επιλέξουμε Βοστώνη σε καλές τιμές.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μονό
00:10
Μαϊάμι Χιτ - Σαν Αντόνιο Σπερς
Τ. Χίρο over 24,5 πόντους & ασίστ
1.85
BET: 20 units
Μονό
00:10
Μαϊάμι Χιτ - Σαν Αντόνιο Σπερς
Τ. Χίρο over 10,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.98
BET: 20 units
Μονό
02:10
Ιντιάνα Πέισερς - Μπρούκλιν Νετς
2 (-1,5)
1.92
BET: 20 units
Μονό
03:40
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Μπόστον Σέλτικς
2
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις