Οι καλές εμφανίσεις του Ζιγές προκαλούν… μεταγραφολογία

Οι καλές εμφανίσεις του Ζιγές προκαλούν... μεταγραφολογία

Το μεταγραφικό ενδιαφέρον δύο μεγάλων ομάδων έχει προκαλέσει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, χάρη στην εντυπωσιακή παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το Μαρόκο αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Μουντιάλ, ειδικά μετά την πρόκριση στα προημιτελικά επί της Ισπανίας, στη διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, η αφρικανική ομάδα δεν έχει φτάσει τυχαία τόσο μακριά, καθώς διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα.

Ένας από αυτούς είναι ο Χακίμ Ζιγές. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει δυσκολευτεί να αφήσει το στίγμα του στην Τσέλσι, μετρώντας μόλις εννιά συμμετοχές και 270 λεπτά στην σεζόν. Ενδεικτικά, στο Μουντιάλ ήδη έχει 376 λεπτά σε τέσσερις συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ. Ο Ζιγές μοιάζει αναγεννημένος στα γήπεδα του Κατάρ, κάτι που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ορισμένων συλλόγων.

Η Μίλαν είναι μια από τις ισχυρότερες διεκδικήτριες του Ζιγές, για τον οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και στο παρελθόν, χωρίς όμως να κάνει κάποια επίσημη πρόταση.

Υπάρχει και το σενάριο ο Μαροκινός να μην αλλάξει όχι μόνο χώρα αλλά και πόλη. Η Τότεναμ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ είχε κάνει και μια αποτυχημένη απόπειρα να τον αποκτήσει στο παρελθόν. Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα χτυπήσουν την πόρτα του Ζιγές στο μέλλον, ιδιαίτερα αν το Μαρόκο συνεχίσει την πορεία του φτάνοντας στα ημιτελικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις