Η ώρα του τελικού, η ώρα του 3.75

Η ώρα του τελικού, η ώρα του 3.75

Στήλη από εδώ, στήλη από εκεί, πού είναι η στήλη; Η απουσία αγώνων από το πρόγραμμα την αναγκάζει να απέχει από την καθημερινή και συχνή ροή της. Σήμερα όμως επιστρέφει και καλείται να δώσει ακόμα ένα ταμείο ποντάροντας στον μεγάλο τελικό του Champions League.

Απόψε θα κοντραριστούν δύο μεγάλες ομάδες και εκ των φαβορί της διοργάνωσης εξαρχής. Από τη μία η ομάδα της Παρί με τον μεγιστάνα πρόεδρο, τα πολλά εκατομμύρια, της δαπανηρές μεταγραφές, αλλά την απουσία διάκρισης στην Ευρώπη. Και από την άλλη μια παραδοσιακή δύναμη στην Γερμανία και τον ευρωπαϊκό χώρο, με μεγάλες βραδιές, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και ιστορία.

Οι ομάδες έχουν αναλυθεί προγενέστερα, σε άλλα άρθρα. Μόνο ποντάρισμα θα δοθεί, με μια πολύ μικρή ανάλυση του αγώνα. Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να είναι φωτιά και λαύρα στην επίθεση, αλλά πίσω δεν τρομάζει σε καμία περίπτωση και την τριάδα του κέντρου της δεν την λες υψηλού επιπέδου. Από την άλλη, οι Γερμανοί έχουν αρχή, μέση και τέλος και σε κάθε γραμμή διαθέτουν έναν superstar. Ξεκινώντας από τον Νόιερ και τελειώνοντας στον Λεβαντόφσκι.

Καλή ομάδα η Παρί, βοηθήθηκε και από τις κληρώσεις για να φτάσει τελικό. Αλλά ως εδώ. Κόντρα στο μεγαθήριο εν ονόματι Μπάγερν θα σταματήσει την πορεία της και μάλιστα θα δεχθεί και πολλά γκολ. Ποντάρουμε στη νίκη των Γερμανών σε συνδυασμό με over 3,5 σε απόδοση 3.75.

Combo

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: 2 & over 3,5 (3.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις