Άρρωστος ο Αλιού Σισέ, θα καθίσει κανονικά στον πάγκο

Άρρωστος ο Αλιού Σισέ, θα καθίσει κανονικά στον πάγκο

Ο 46χρονος Σενεγαλέζος τεχνικός θα είναι εκεί για τον αγώνα της φάσης των "16", παρά το γεγονός ότι είναι άρρωστος.

Η Σενεγάλη δίνει έναν ιστορικό αγώνα απέναντι στην Αγγλία απόψε (21:00), με στόχο να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αρχιτέκτονας αυτής της προσπάθειας, Αλιού Σισέ, θα αψηφήσει όλες τις δυσκολίες για να ηγηθεί της ομάδας του.

Ο Σισέ είναι άρρωστος εδώ και δύο ημέρες, όμως είναι έτοιμος να “οδηγήσει την ομάδα” στην αποψινή αναμέτρηση με τα “τρία λιοντάρια”, όπως ξεκαθάρισε ο βοηθός του Ρεζίς Μπογκάρτ.

«Χθες (Παρασκευή) μας άφησε να κάνουμε την προπόνηση, με τις οδηγίες και το περιεχόμενο που είχε αποφασίσει», εξήγησε ο Γάλλος βοηθός, ο οποίος εμφανίστηκε στη θέση του Σισέ στη συνέντευξη Τύπου, παραμονή του νοκ άουτ αγώνα.

«Σήμερα το απόγευμα (Σάββατο), ελπίζουμε να είναι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αύριο θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της ομάδας», πρόσθεσε ο Μπογκάρτ.

Ο βοηθός προπονητή δεν διευκρίνισε την κατάσταση του Σισέ, εξηγώντας απλώς ότι είχε «λίγο πυρετό, γι’ αυτό είμαστε σε εγρήγορση».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις