Με ειδικά που φτάνουν στο 9.30!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την πρώτη βραδιά της 11ης αγωνιστικής, με έμφαση σε combos και ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην έναρξη της 11ης αγωνιστικής. Δύσκολα σταυρώματα, αλλά οι απουσίες μας δείχνουν το δρόμο.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά παικτών και combos

Ξεκινάμε από τη μοναδική αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει ως προς το αποτέλεσμα και συγκεκριμένα θα πάμε σε ένα combo. Ντέρμπι στη Γαλλία, ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τη Μονακό. Μπορεί οι δυο τους να μας χάρισαν μια εξαιρετική σειρά τελικών πέρυσι, όμως φέτος υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και δεν είναι μυστικό. Η παρέα του Τζέιμς έχει άλλους στόχους, ενώ η Βιλερμπάν απέδειξε για ακόμη μια φορά στο ΟΑΚΑ ότι είναι από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης. Το διπλό είναι αρκετά ψηλά και φτάνει σε επίπεδα διπλασιασμού με ένα στοιχειώδες over.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Συνεχίζουμε με κάποια ειδικά παικτών, που προκύπτουν από τα αγωνιστικά νέα των ομάδων. Στην αναμέτρηση της Άλμπα με την Μπαρτσελόνα κύκλωσα το όνομα του Λο. Ο Γερμανός γκαρντ επέστρεψε για τα καλά και απέναντι στον Ολυμπιακό πέτυχε 12 πόντους και στο ματς με την Γκέντιγκεν 14. Είναι ο άνθρωπος των ντέρμπι στο Βερολίνο και το όριο των 10,5 πόντων θεωρώ πως είναι εφικτό.

Δεύτερη στάση στην Ισπανία, για το παιχνίδι Μπασκόνια – Αρμάνι. Δύο επιλογές από εδώ. Η πρώτη, συνηθισμένη. Όσο μας δίνουν σε εφικτά όρια τον Χένρι, θα τον ποντάρουμε αφού είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Η άλλη έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Πάνγκος. Μοναδικό άσος πλέον ο Μήτρου Λονγκ. Στα δύο τελευταία ματς έχει τέσσερις και έξι ασίστ αντίστοιχα. Τον θέλουμε στους μέσους όρους του.

Κλείνουμε με τον αγώνα της Παρτιζάν με τη Βαλένθια. Πολλά τα προβλήματα στη ρακέτα για τους γηπεδούχους, με τον Σμάιλαγκιτς να είναι εκτός και τον Λεζόρ να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα πριν λίγες μέρες. Δεδομένου ότι είναι στα πιτς και ο Κοπρίβιτσα, το βάρος πέφτει στον ΛεΝτέι. Ήδη στη σεζόν μαζεύει πολλά ριμπάουντ και σήμερα ψάχνουμε τουλάχιστον επτά, αφού θα αγωνιστεί για αρκετή ώρα.

Ειδικό
19:30
Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα
Λο over 10,5 πόντοι
2.20
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 9.30
19:30
Άλμπα Βερολίνου - Μπαρτσελόνα
Λο over 12,5 πόντοι
3.00
21:30
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Μήτρου Λονγκ over 4,5 ασίστ
3.10
BET: 10 units
Combo
21:00
Βιλερμπάν - Μονακό
2 & over 141,5
2.05
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Χένρι over 9,5 πόντοι
1.86
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Μήτρου Λονγκ over 3,5 ασίστ
1.95
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Παρτιζάν - Βαλένθια
ΛεΝτέι over 6,5 ριμπάουντ
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις