Η πρώτη γυναίκα ρεφ στο φετινό Μουντιάλ!

Η πρώτη γυναίκα ρεφ στο φετινό Μουντιάλ!

Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στα σημερινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.

Καναδάς–Μαρόκο

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος ρεφ Ράφαελ Κλάους, ορίστηκε για το παιχνίδι μεταξύ Καναδά και Μαρόκου. Ο ρεφ αυτός έχει να επιδείξει πλούσιο βιογραφικό και μεγάλη. Δείχνει πολλές κίτρινες κάρτες με το μέσο όρο του συνολικά να διαμορφώνεται στις 4,24 κάρτες ανά παιχνίδι. Είναι επίσης πεναλτάκιας καθώς στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νότιας Αμερικής σε 5 ματς είχε 3 πέναλτι και 30 κάρτες. Στο προηγούμενο του παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ μεταξύ Αγγλίας και Ιράν είχε σφυρίξει 23 φάουλ και είχε δείξει 2 κίτρινες κάρτες.

Κροατία–Βέλγιο

Δεύτερη αναμέτρηση για το φετινό Μουντιάλ που θα διευθύνει ο διεθνής και πολύ έμπειρος Άγγλος ρεφ Άντονι Τέιλορ. Δείχνει περίπου 3,83 κάρτες ανά παιχνίδι και σφυρίζει λίγο πάνω από 20 φάουλ. Αρκετά γνωστός για τις κόκκινες κάρτες του. Στο πρώτο παιχνίδι που είχε σφυρίξει στο Μουντιάλ μεταξύ Νότιας Κορέας και Γκάνας έδωσε 22 φάουλ με 4 κάρτες.

Κόστα Ρίκα–Γερμανία

Η πρώτη γυναίκα διαιτητής που ορίστηκε για το φετινό Μουντιάλ είναι η Στεφανί Φραπάρτ από τη Γαλλία. Θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ Κόστα Ρίκα και Γερμανία. Έχει 28 φάουλ μέσο όρο και δείχνει 5,67 κάρτες. Δεν έχει μεγάλη έφεση στα πέναλτι. Γενικά δίκαιη.

Ιαπωνία–Ισπανία

Ο Νοτιοαφρικάνος Βίκτορ Γκόμες ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση μεταξύ Γαλλίας και Αυστραλίας. Μένει πολύ χαμηλά σε κάρτες με 3,2 μέσο όρο. Ιδιαίτερη έφεση έχει στα πέναλτι και στις απευθείας κόκκινες κάρτες! Στο προηγούμενο παιχνίδι του φετινού Μουντιάλ μεταξύ Γαλλίας και Αυστραλίας είχε σφυρίξει 16 φάουλ με 3 κίτρινες κάρτες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις