Ειδύλλιο Γκάβι και πριγκίπισσας Λεονόρ

Ειδύλλιο Γκάβι και πριγκίπισσας Λεονόρ

Ο Γκάβι δεν σκοράρει μόνο εντός γηπέδων αλλά και εκτός αυτών, με το ειδύλλιο με τη πριγκίπισσα της Ισπανίας να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Γκάβι έχει κερδίσει τις καρδιές πολλών οπαδών της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, από τότε που έκανε το άλμα στο ανώτερο ποδόσφαιρο, κυρίως εκείνων της βασιλικής οικογένειας στην Ισπανία.

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η πριγκίπισσα Λεονόρ έχει κάτι από αγάπη για τον λεπτό μέσο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο φάκελος του σχολείου της καλύπτεται από φωτογραφίες του Ισπανού διεθνή.

Η πριγκίπισσα των Αστουριών φοιτά στο Ατλαντικό Σχολείο στο Γκλάμοργκαν της Ουαλίας, όπου πολλοί βασιλείς από διάφορες χώρες έχουν λάβει την εκπαίδευσή τους. Είναι η επόμενη στη σειρά για τον ισπανικό θρόνο.

Ο πατέρας της και ο προεδρεύων βασιλιάς της Ισπανίας, Φελίπε ο έκτος, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Ντόχα του Κατάρ, όπου υποστηρίζει την εθνική Ισπανίας, κατεβαίνοντας στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τη Λα Ρόχα μετά τη νίκη της με 7-0 επί της Κόστα Ρίκα την περασμένη Τετάρτη.

Σημειώνεται ότι είχε ένα πουκάμισο υπογεγραμμένο από τον Γκάβι σε μέγεθος πολύ μικρότερο από το δικό του, το οποίο ορισμένοι εικάζουν ότι μπορεί να είναι για τη 17χρονη κόρη του. Η Λέονορ είναι ένα χρόνο νεότερη από τον Γκάβι, ο οποίος έκλεισε τα 18 νωρίτερα φέτος.

Η άνοδος του Γκάβι στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου – παίζοντας και ξεκινώντας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για ένα εκ των φαβορί – είναι ήδη στη στρατόσφαιρα. Η αίγλη που βγαίνει από αυτόν και στο γήπεδο δεν είναι πολύ πίσω.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις