Φόβος για την διαιτησία

Φόβος για την διαιτησία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε ανοιχτά την ανησυχία του για την πρώτη διαιτησία που έτυχε να έχει η Αγγλία στο Μουντιάλ

Παρά την εκκωφαντική τους νίκη στην πρεμιέρα οι Άγγλοι, όπου σκόρπισαν με 6-2 το Ιράν, φοβούνται πως θα ακολουθήσουν κακές διαιτησίες εις βάρος τους. Τα «τρία λιοντάρια» θεωρούν πως στην πρώτη αγωνιστική αδικήθηκαν και θα συνεχίσουν να στοχοποιούνται από τους διαιτητές, κάτι που θα μπορεί να επηρεάσει την πορεία των Άγγλων.

Τον φόβο αυτόν εξέφρασε και ο ομοσπονδιακός προπονητής λέγοντας:

«Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι χρησιμοποιηθήκαμε ως παράδειγμα στο βίντεο των διαιτητών. Αυτό που μας έδειξαν, το περιστατικό στο πρώτο ημίχρονο με τον Μαγκουάιρ ήταν ένα σίγουρο πέναλτι. Ίσως υπάρχει ένα τράβηγμα από τη φανέλα στο πέναλτι του Ιράν, πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε αυτό.

Ανησυχώ, όμως, λίγο ότι ήμασταν το παράδειγμα που δείχθηκε και πρέπει να μας εξηγήσουν μερικά πράγματα για την απόφαση που πάρθηκε στο συμβάν του πρώτου ημιχρόνου. Πρέπει να κάνουμε αυτόν τον διάλογο με τη FIFA και απλά να βεβαιωθούμε. Τα γκολ μπαίνουν και δεν ξέρουμε αν μετράνε ή όχι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις