Ντε Μπρόινε: «Δεν ξέρω γιατί βγήκα MVP»

Ντε Μπρόινε: «Δεν ξέρω γιατί βγήκα MVP»

O Βέλγος μεσοεπιθετικός ψηφίστηκε MVP του αγώνα με τον Καναδά με τον ίδιο να απορεί

Το Βέλγιο νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 τον Καναδά στην πρεμιέρα του στο Μουντιάλ, σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί. Χρυσός σκόρερ για τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν ο Μίτσι Μπατσουαγί στο πρώτο ημίχρονο, με το Βέλγιο να πραγματοποιεί πολύ κακή εμφάνιση.

Παράλληλα, ο παίκτης-κλειδί του Βελγίου, Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν ήταν και εκείνος στην καλύτερη βραδιά του, παρόλα αυτά οι διοργανωτές αποφάσισαν να τον αναδείξουν σε MVP του ματς, σε μια η αλήθεια είναι ακατανόητη απόφαση που απόρησε μέχρι και ο ίδιος ο παίκτης. Ακόμη και το γεγονός ότι βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μοιάζει αρκετό για να επιλεγεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης του ματς, ειδικά από τη στιγμή που ο Τιμπό Κουρτουά έχει αποκρούσει πέναλτι και έχει κρατήσει το μηδέν σε ένα ματς, όπου ο Καναδάς έχει πάνω από 20 τελικές.

Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο Ντε Μπρόινε εξέφρασε μετά τον αγώνα την έκπληξή του, δηλώνοντας πως «δεν νομίζω πως έκανα καλό ματς.δεν ξέρω γιατί πήρα το βραβείο, ίσως λόγω του ονόματός μου»

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις