Στήριξη στα… αδάμαστα λιοντάρα

προγνωστικά μουντιάλ

Τα πρώτα του προγνωστικά Μουντιάλ δίνει ο #MasterBetChef. Βλέπει άλλη μια καλή ημέρα για τα αουτσάιντερ, σε αποδόσεις μέχρι 12.75.

Aγαπητοί φίλοι, τα προγνωστικά Μουντιάλ είναι πάντα δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον στο φετινό που είναι ειδικών συνθηκών. Έγραψα στην τελευταία στήλη με τα μακροχρόνια προγνωστικά, ότι τα φαβορί δεν θα περάσουν καλά και η Αργεντινή κι η Γερμανία, επουδενί  δεν έχουν ομάδες για να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Επίσης ότι καλά θα ήταν τις δύο πρώτες αγωνιστικές να μη ξανοιχτούμε, βλέποντας πρώτα τις ομάδες.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Καμερούν σε τιμή ευκαιρίας

Για σήμερα όμως βλέπω κάποια προγνωστικά που μπορούν να μας στείλουν ταμείο. Καταρχήν υπάρχει ένα λάθος στις τιμές της νίκης του Καμερούν επί της Ελβετίας. Που μπορεί να έκανε ένα καλό Euro πέρυσι, άλλα δεν έγινε ξαφνικά και υπερομάδα. Και σίγουρα δεν υπερτερεί σε ταχυδύναμη έναντι της σημερινής αντιπάλου. Βλέποντας τα ρόστερ των δύο ομάδων, αυτό του Καμερούν μου φαίνεται ποιοτικότερο. Παίκτες όπως ο Τσούπο Μότινγκ της Μπάγερν και ο Αμπουμπακάρ ας πούμε, δεν υπάρχουν στη σύνθεση των Ελβετών. Τα αδάμαστα λιοντάρια αποτελούν το καμάρι της Αφρικής και έχουν πάντα καλή παρουσία στα Μουντιάλ. Η Ελβετία αντίθετα, δεν φημίζεται για την ποδοσφαιρική ιστορία της..

Μust win για την Ουρουγουάη

Στη πρώτη στήλη που έγραψα για τα μακροχρόνια προγνωστικά, ανέλυσα γιατί θεωρώ την Ουρουγουάη, πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Πρώτα όμως πρέπει να περάσει από τον όμιλο Η’ και τη δύσκολη διασταύρωση με τον Ζ’. Οπότε το σημερινό ματς με την Νότια Κορέα είναι κομβικό. Αυτό γιατί ακολουθεί το ντέρμπι με την Πορτογαλία και την τελευταία αγωνιστική περιμένει η πάντα επικίνδυνη Γκάνα. Οι Ασιάτες σήμερα δεν θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για την Σελέστε, άλλα οι δύο επόμενοι είναι σίγουρα πιο δυνατοί. Έτσι, οι Ουρουγουανοί θα μπούνε φαντάζομαι δυνατά από το πρώτο λεπτό, ώστε να ξεκινήσουνε με νίκη, παίρνoντας έτσι κεφάλι στον όμιλο.

Φωτιά το επιθετικό δίδυμο της Σερβίας

Άλλη μια ομάδα που στήριξα στα μακροχρόνια προγνωστικά είναι η Σερβία. Το επιθετικό δίδυμο των Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς είναι από τα καλύτερα στον κόσμο. Ενώ και το κέντρο με παίκτες όπως ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ή ο Λάζοβιτς,  μπορεί και να κόψει και να δημιουργήσει. Σήμερα η πολύ οργανωμένη και σκληρή ομάδα του Στοΐκοβιτς, αντιμετωπίζει το φαβορί της διοργάνωσης Βραζιλία. Αν παίζανε βαρελάκια, θα έλεγα πως ναι, ο Νεϊμάρ είναι το φαβορί για τη νίκη. Εδώ όμως παίζουν ποδόσφαιρο και κερδίζει αυτός που μένει όρθιος.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Moνό
12:00
Ελβετία - Καμερούν
2 dnb
3.70
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 12.75
12:00
Ελβετία - Καμερούν
2
5.10
21:00
Βραζιλία - Σερβία
Χ2
2.50
BET: 5 units
Μονό
15:00
Ουρουγουάη - Νότια Κορέα
1
1.80
BET: 30 units
Σκόρερ
21:00
Βραζιλία - Σερβία
Γκολ Α. Μίτροβιτς
3.60
BET: 3 units
Μονό
21:00
Βραζιλία - Σερβία
Χ2
2.50
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 19.88
Αργεντινή να προκριθεί από τον όμιλο Γ'
Όχι
2.65
Βραζιλία να προκριθεί από τον όμιλο Ζ'
Όχι
7.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις