Ρονάλντο: «Μη γράφετε ψέμματα»

Ρονάλντο: «Μη γράφετε ψέμματα»

Με παρέμβασή του στη συνέντευξη τύπου της εθνικής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ποιος είδε τον Κριστιάνο και δεν τον φοβήθηκε; Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί με λίγες λέξεις η παρέμβασή του στη συνέντευξη τύπου της εθνικής Πορτογαλίας ενώπιον των δημοσιογράφων, ώστε να σταματήσουν να ενοχλούν τους συμπαίκτες του με ερωτήσεις για τον ίδιο. Επίσης αναφέρθηκε και στο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας με αυτόν και τον Μπρούνο Φερνάντες.

Συγκεκριμένα, ο σταρ της εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος δεν ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει και έτσι εμφανίστηκε απρόσκλητος στη συνέντευξη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το τάιμινγκ είναι πάντα τάιμινγκ. Από την πλευρά σας είναι εύκολο να δείτε πως μπορούμε να διαλέξουμε το τάιμινγκ. Κάποιες φορές γράφετε αλήθειες, κάποιες φορές γράφετε ψέματα. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το τι πιστεύουν άλλοι. Μιλάω όταν θέλω. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι, σε τι πιστεύω. Είμαι αλεξίσφαιρος, με σιδερένια πανοπλία».

Ενώ σχετικά με το περιστατικό με τον Μπρούνο Φερνάντες, κατά το οποίο φαίνεται να μην τον χαιρετάει κατά την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, είπε: «Με τον Μπρούνο Φερνάντες παίζαμε, δεν έγινε κάτι. Άργησε να έρθει, είχε καθυστέρηση το αεροπλάνο του και του είπα “με το πλοίο ήρθες;”. Αυτό ήταν».

Έτσι θέλησε να «σβήσει τη φωτιά» που είχε ανάψει όλες αυτές τις μέρες και να δείξει ότι αυτός και η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς της πρεμιέρας του 8ου ομίλου την Πέμπτη 24/11 εναντίον της Γκάνας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις