Σοκ! Εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά

Σοκ! Εκτός Μουντιάλ ο Μπενζεμά

Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης προερχόταν από απουσία αρκετών εβδομάδων

«Σοκ» στην Εθνική Γαλλίας, την παραμονή του Μουντιάλ: ο Καρίμ Μπενζεμά τραυματίστηκε ξανά στην πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του και θα χάσει, ως όλα δείχνουν, τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης προερχόταν από απουσία αρκετών εβδομάδων με προβλήματα στα γόνατα και στον προσαγωγό, αλλά αυτή τη φορά χτύπησε στον μηρό και έφυγε από το γήπεδο για εξετάσεις.

Οι Γάλλοι έχασαν με τραυματισμό της τελευταίας στιγμής και τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, ενώ ταξίδεψαν στο Κατάρ χωρίς τους Πογκμπά, Καντέ και Κιμπεμπέ.

Ο 34χρονος Μπενζεμά ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο από το ματς της «Βασίλισσας» κόντρα στη Σέλτικ για το Champions League και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία είναι πιθανό να έχει υποστεί υποτροπή. Ασφαλώς πρόκειται για πολύ μεγάλο πλήγμα, μετά από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του όπου κατάκτησε και τη «Χρυσή Μπάλα»…

«Είμαι συντετριμμένος για τον Καρίμ, διότι είχε θέσει μεγάλους στόχους σε αυτό το Μουντιάλ. Παρά το νέο χτύπημα για τη γαλλική ομάδα, έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα κάνουμε τα πάντα για ν’ ανταποκριθούμε σε αυτή την τεράστια πρόκληση που μας περιμένει», αναφέρει με δήλωσή του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντιντιέ Ντεσάν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις