Υπάρχει διαφορά ποιότητας

Υπάρχει διαφορά ποιότητας

Καλησπέρα.

Πρώτος ημιτελικός στο Champions League σήμερα. Η Παρί έκανε ανατροπή αλά Μάντσεστερ και έφτασε μέχρι εδώ. Η είσοδος του Εμπαπέ ήταν ξεκάθαρα αυτή που έκανε τη διαφορά.  Σήμερα ο νεαρός Γάλλος επιθετικός είναι πανέτοιμος και θα ξεκινήσει από την αρχή, κάτι που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του. Συν τοις άλλοις, επιστρέφει και ο έμπειρος Ντι Μαρία. Η Λειψία ήταν πολύ καλή κόντρα στην Ατλέτικο και δίκαια πέρασε στον ημιτελικό. Εκτιμώ ωστόσο ότι σήμερα οι μονάδες της Παρί θα κάνουν τη διαφορά.  Άλλωστε και τα σημάδια είναι υπέρ των Γάλλων. Το διπλό στο 1.85 είναι αποδεκτό.

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι μπασκετική. Ομολογώ ότι έμεινα έκπληκτος όταν είδα το σετ αποδόσεων στο Χιούστον – Οκλαχόμα. Σίγουρα οι Θάντερ έχουν δείξει πιο σταθερή εικόνα μέχρι τώρα, από την άλλη όμως οι Ρόκετς έρχονται με κεκτημένη ταχύτητα. Ο Κόνβιγκτον ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό μέχρι τώρα στον ρόλο του ψηλού, ο Χάρντεν είναι σε σούπερ φάση και θεωρώ υπερβολή να δίνονται αουτσάιντερ. Παρά την απουσία του Γουέστμπρουκ, το ποντάρισμα του Χιούστον στο 2.24 μοιάζει value bet.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις