Βόμβες από 13.00 μέχρι… 101.00!

Μακροχρόνια: Μουντιάλ «Βόμβες» με τα ειδικά παικτών #Roume

Στα μακροχρόνια Μουντιάλ και συγκεκριμένα στα ειδικά παικτών επικεντρώνεται στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες σε όλους τους Κουβανέζους. Είδαμε χθες τις επιλογές μας για τα μακροχρόνια Μουντιάλ, όσον αφορά τα ειδικά των ομάδων τουλάχιστον. Στα ίδια, περίπου, θα μείνουμε και σήμερα, αφού πάλι με το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ασχοληθούμε, όμως αυτή τη φορά από τη σκοπιά των ποδοσφαιριστών. Επιλογές από την Novibet.

  • Το είπαμε χθες ότι βλέπω την Αργεντινή να πηγαίνει πολύ μακριά στη διοργάνωση και για να το κάνει αυτό θα χρειαστεί στον μεγάλο αστέρα της, Λιονέλ Μέσι, να είναι στα καλύτερά του. Δύσκολα δεν θα είναι. Από το 2019 και μετά δείχνει απίστευτη θέληση στα παιχνίδια με την Εθνική του, κάτι που έγινε πασιφανές πέρυσι, όταν δυσκολευόταν με τη προσαρμογή του στην Παρί, αλλά σε κάθε ματς με την «Αλμπισελέστε» ήταν σε κατάσταση… 2012. Είναι γνωστή η αγάπη του για την Εθνική, ενώ ξέρει πως αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο και, στα μάτια πολλών, να κάνει το ακατόρθωτο, ξεπερνώντας τον Μαραντόνα. Πιθανότατα η κατάκτηση του Μουντιάλ θα τον φέρει μία και καλή τον Μεσσία πάνω από τον Θεό και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να τα κάνει… όλα. Στηρίζοντας τη πρόβλεψή μου για κατάκτηση της Αργεντινής, θα ποντάρω στον Μέσι να βγει MVP του τουρνουά, το οποίο παίζεται στο εκκωφαντικό 13.00. Μαζί του στην επίθεση, ο Λίο έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ, ο Χούλιαν Άλβαρεζ και ο Άνχελ Ντι Μαρία. Πάντα δημιουργός ο «Πούλγκα», θα ποντάρω στο να βγει πρώτος σε ασίστ, στο επίσης ωραίο 8.50.
  • Μακριά βλέπω να φτάνει και η Αγγλία, που παρά τις κακές εμφανίσεις της στο Nations League, έχει καλό σύνολο και πολύ ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο. Η έλλειψη σοβαρού προπονητή θα την πονέσει, όμως μια πορεία μέχρι τα ημιτελικά είναι παραπάνω από εφικτή. Με αυτό στο μυαλό και, βλέποντας τον εύκολο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε, θα ποντάρω στον Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ είναι το αστέρι της επίθεσης, ήταν ο πρώτος σκόρερ του προηγούμενου Μουντιάλ και χτυπάει και τα πέναλτι, πράγμα που μπορεί να τον εκτοξεύσει στη λίστα των σκόρερ. Ωραία η απόδοση να τερματίσει πρώτος, όμως μου αρέσει ακόμα περισσότερο το 3.75 στην επιλογή να είναι ο πρώτος σκόρερ από τους παίκτες της Premier League, αφού εκεί μόνο σοβαρό αντίπαλο έχει τον Γκάμπριελ Χεσούς, ο οποίος θα μοιραστεί τα γκολ με τους υπόλοιπους της «Σελεσάο».
  • Αν συνδυάσουμε τα δύο τελευταία, βγαίνει… μπομπίτσα. Το να είναι ο Λίο Μέσι πρώτος σε ασίστ και ο Χάρι Κέιν πρώτος σκόρερ όλης της διοργάνωσης και όχι μόνο της Premier League, προσφέρεται στις 101 μονάδες (!), που πιστεύω ότι αξίζει έστω και ένα ευρώ πονταρίσματος.
  • Για τελευταίο, άφησα τα… μετόπισθεν. Δεύτερο φαβορί πίσω από την Αργεντινή, όπως είπα και χθες, βλέπω την Βραζιλία. Η μεγάλη αντίπαλος της «Αλμπισελέστε» είναι η πολυνίκης του θεσμού, έχει μόνο νίκες στα προκριματικά, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ όμως έχει θεματάκια πίσω. Οι Τέλες – Σάντρο – Άλβες – Ντανίλο δεν με πείθουν στα μπακ, πράγμα που μπορεί να φέρει προβλήματα στα πολύ καλά τους στόπερ. Θα δεχθεί φάσεις, πιστεύω, όμως κάτω από τα δοκάρια είναι ο εκπληκτικός Άλισον. Ο γκολκίπερ της Λίβερπουλ έχει πάρει δίκαια την θέση από τον Έντερσον, έχει τρομερή εικόνα τις τελευταίες δύο σεζόν και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνει και στα γήπεδα του Κατάρ. Δεν θεωρώ καθόλου απίθανο, λοιπόν, να είναι αυτός ο τερματοφύλακας που θα πάρει το Χρυσό Γάντι σπίτι του, γεγονός που παίζεται στον πενταπλασιασμό.
Μονό
Πρώτος σκόρερ από Premier League
Χάρι Κέιν
3.75
BET: 5 units
Μονό
Καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης
Άλισον
5.00
BET: 5 units
Μονό
Περισσότερες ασίστ
Λιονέλ Μέσι
8.50
BET: 5 units
Μονό
Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης
Λιονέλ Μέσι
13.00
BET: 4 units
Μονό
Πρώτος σκόρερ & περισσότερες ασίστ
Χάρι Κέιν & Λιονέλ Μέσι
101.00
BET: 1 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις