Τριπλασιασμοί με ειδικά

προγνωστικά μουντιάλ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Με ειδικά στοιχήματα λίγο πριν την σέντρα θα ασχοληθεί σήμερα ο #Eltoro σε αποδόσεις από 1.80 έως και 3.00!

Λίγο πριν την σέντρα του Μουντιάλ και λίγο πριν δούμε στο χορτάρι τα προγνωστικά και τις ελπίδες μας για ταμεία και ευχάριστο θέαμα, έχουμε να δούμε μερικά στοιχήματα ακόμα, στα προγνωστικά Μουντιάλ, με ειδικά στοιχήματα που ιντριγκάρουν.

Προγνωστικά Μουντιάλ: Ψάχνοντας φάσεις αποκλεισμού

Αρχικά να αναφέρω ότι υπάρχει ικανοποίηση για την πληθώρα ειδικών και μακροχρόνιων στοιχημάτων σε όλα τα επίπεδα. Πρώτη στάση η φάση αποκλεισμού των ομάδων. Μια ειδική κατηγορία που λίγο πολύ θα δώσει και το τέμπο στα πονταρίσματα μας στην φάση των ομίλων. Από τον δεύτερο όμιλο διπλό ποντάρισμα.

Οι αγαπητές Η.Π.Α. να αποκλειστούν στον όμιλο, η μαχητική Ουαλία να περάσει και να αποκλειστεί στην φάση των «16». Δηλαδή πιστεύω στην πρόκριση των Ουαλών εις βάρος των Αμερικάνων. Ο όμιλος είναι πιο δύσκολος από ότι φαίνεται και αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Οι ΗΠΑ δεν είναι κάτι το τρομερό και οι Ουαλοί με τακτική… 1-0 μπορούν δύο νίκες και την πρόκριση. Αυτά από τον δεύτερο όμιλο.

Από τον τρίτο όμιλο ποντάρω στον αποκλεισμό των Πολωνών στην φάση των «16». Εδώ στηρίζομαι σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι το πρόγραμμα. Οι Πολωνοί ξεκινάνε με Σαουδική Αραβία, συνεχίζουν με Μεξικό και τελειώνουν με Αργεντινή. To Μεξικό έχει αντίθετο πρόγραμμα, ξεκινά με Αργεντινή. Εάν κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι, πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο, τρίτο και τελευταίο αγώνα, θα έχουμε πολλά σενάρια πρόκρισης, πολύ πιθανό υπέρ τους. Το άγχος και η πίεση θα βρίσκεται στην μεριά των Μεξικανών. Οπότε το να περάσουν οι Πολωνοί από τον όμιλο είναι πολύ εφικτό, ταβάνι τους όμως η φάση των «16». Ο δεύτερος λόγος είναι για τον Λεβαντόφσκι και την παρέα του, τελευταίο Μουντιάλ πιθανόν, ένα γλυκό αντίο θα το θέλουν λίγο περισσότερο.

Για το τέλος άφησα τον έβδομο όμιλο. Θεωρώ ότι η ταλαντούχα φουρνιά Σέρβων μπορεί την πρόκριση από τον όμιλο και τον αποκλεισμό στην φάση των «16». Δεν μπορώ να αμφισβητήσω ένα εκ των φαβορί για κατάκτηση, Βραζιλία, μπορώ να κοντράρω άνετα τους ασταθείς Ελβετούς, απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο, όπως αυτό της Σερβίας.

Mountial.gr – Το απόλυτο site για το Μουντιάλ 2022!

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Φάση αποκλεισμού ΗΠΑ
Φάση ομίλων
1.75
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Φάση αποκλεισμού Ουαλίας
Φάση των «16»
2.60
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Φάση αποκλεισμού Πολωνίας
Φάση των «16»
2.60
BET: 20 units
Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Φάση αποκλεισμού Σερβίας
Φάση των «16»
3.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις