Πινέδα: “Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα”

Πινέδα: "Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα"

Σε πελάγη ευτυχίας μετά την κλήση του στην αποστολή για το Μουντιάλ πλέει ο Ορμπελίν Πινέδα όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του βρίσκεται ο 26χρονος χαφ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα καθώς το όνομά του βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Χεράρδο Μαρτίνο ενόψει της τελικής φάσης του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πάνω απ’ όλα περήφανος που θα εκπροσωπήσω το Μεξικό. Δόξα τω Θεώ, σήμερα ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτό που έρχεται, είμαστε μαζί.»

Πινέδα: "Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα"

Μάλιστα είναι η πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή σε Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς οι προηγούμενες διεθνείς συμμετοχές του ήταν σε άλλες διοργανώσεις. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε το Σεπτέμβριο του 2016 σε αγώνα εναντίον της Ονδούρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, όπου το Μεξικό κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση, αλλά το όνομά του δεν είχε συμπεριληφεί στην τελική αποστολή.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις