Ανησυχεί ο Λοπετέγκι για Χιμένεθ και Μεξικό

Ανησυχεί ο Λοπετέγκι για Χιμένεθ και Μεξικό

Ο Χιμένεθ ανησυχεί για τον Χιμένεθ καθώς ο παίχτης της Γουλβς έχει να αγωνιστεί από τον Αύγουστο, αλλά θα πάει κανονικά στο Μουντιάλ.

Ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένεθ, συμπεριλήφθηκε στην ομάδα του Μεξικού για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά το γεγονός ότι δεν έχει παίξει για την ομάδα του από τον Αύγουστο.

Ο 31χρονος, ο οποίος έχει παραγκωνιστεί με τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εμφανίσεις με τη Γουλβς τη φετινή σεζόν. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι, το νέο αφεντικό της Γουλβς, λέει ότι σέβεται την απόφαση του παίκτη, αλλά εξακολουθεί να «ανησυχεί».

«Το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι η Γουλβς», δήλωσε ο Λοπετέγκι τη Δευτέρα. Ο Χιμένεθ πέρασε τρεις εβδομάδες στο Μεξικό τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο της αποκατάστασής του και ορίστηκε στον πάγκο για τον φιλικό αγώνα με το Ιράκ την περασμένη Τετάρτη, για τον οποίο η Γουλβς φέρεται να ήταν δυσαρεστημένη. Ο φορ, ο οποίος δεν έπαιξε κόντρα στο Ιράκ, βρέθηκε στο Molineux για να παρακολουθήσει την ήττα της ομάδας του το Σάββατο εντός έδρας, με 2-0 από την Άρσεναλ.

Με τη Γουλβς στην τελευταία θέση της Premier League να έχει πετύχει μόλις οκτώ γκολ, ο Λοπετέγκι θέλει ο Χιμένεθ να παίξει ρόλο για την ομάδα του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Έχω μιλήσει με τον Ραούλ, ανησυχώ γι’ αυτόν γιατί δεν παίζει λεπτό με την ομάδα του, τη Γουλβς», πρόσθεσε ο Λοπετέγκι. «Τους χρειαζόμαστε όλους, αλλά χρειαζόμαστε τον Ραούλ σε φόρμα και την καλύτερη εκδοχή. Ελπίζω ότι θα επανέλθει εδώ με αυτόν τον τρόπο. Σέβομαι την απόφαση του παίκτη και του προπονητή αλλά πάνω απ’ όλα για μένα είναι η Γουλβς».

Ο Χιμένεθ, ο οποίος έχει πετύχει 29 γκολ σε 94 παιχνίδια για τη χώρα του, είναι ο μοναδικός παίκτης της Premier League μεταξύ της 26μελούς ομάδας του Μεξικού που κατευθύνεται στο Κατάρ. Άλλα ονόματα υψηλού προφίλ στο πάρτι είναι ο φόργουορντ της Νάπολι Χίρβινγκ Λοσάνο και το δίδυμο του Άγιαξ Έντσον Άλβαρεζ και Χόρχε Σάντσες.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαβιέρ Ερνάντες, 34 ετών, δεν έχει κληθεί στην ομάδα παρά το γεγονός ότι σημείωσε 18 γκολ για το Γκάλαξι στο Major League Soccer την περασμένη σεζόν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις