Γαλλογερμανικός… πόλεμος vol. 1, με 1.97 και 2.05

Γαλλογερμανικός... πόλεμος vol. 1, με 1.97 και 2.05

Φτάσαμε αισίως στα ημιτελικά του Champions Leagueπου τόσο περιμέναμε εδώ και καιρό, με τα νοκ άουτ να μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις. Μπορεί η παρουσία των Παρί και Μπάγερν στους «4» να μη μας συγκίνησαν και τόσο καθώς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, οι μεγάλες προκρίσεις όμως των Λιόν και Λειψίας μας θύμισαν ποδοσφαιρικό παραμύθι (μακάρι να μας έκανε το χατίρι και η Αταλάντα).  Με δύο γαλλικές και δυο γερμανικές ομάδες θα έχουμε ένα διαφορετικό άρωμα στη διοργάνωση.

Ο πρώτος ημιτελικός που διεξάγεται απόψε είναι αυτός μεταξύ Λειψίας και Παρί. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν πέρασε το εμπόδιο της Ατλέτικο, με τον Γερμανό να παραδίδει μαθήματα τακτικής στον Σιμεόνε. Η Λειψία παρά την έλλειψη του Βέρνερ, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές στέλνοντας στο καναβάτσο το σύνολο του «Τσόλο». Έδειξε πόσο αποτελεσματική και επικίνδυνη μπορεί να γίνει, με την σοβαρότητα που έχει στο παιχνίδι της αλλά και το ταλέντο που την διακρίνει σε όλες τις γραμμές.

Από την άλλη η Παρί κατάφερε να φτάσει σε έναν ημιτελικό Champions League έπειτα από πολλά χρόνια, με το όνειρο του τροπαίου να πλησιάζει. Βέβαια το εμπόδιο της Λειψίας μόνο αμελητέο δεν είναι, όμως μετά την μεγάλη ανατροπή επί της Αταλάντα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, οι Παριζιάνοι έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους στα ύψη και πάνε με άλλον αέρα.

Μονό

22:00 Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & over 1,5 (2.05)

Μονό

22:00 Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν: X2 & goal/goal (1.97)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις