Ψάχνει αντίδραση σε απόδοση 1.85

προγνωστικά

Ο #Mertzanidis συνεχίζει τα προγνωστικά του από Ελλάδα, Ισπανία και Γερμανία λίγες ημέρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα πριν την διακοπή για το Μουντιάλ και τα πρωταθλήματα «τρέχουν» κανονικά. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά με σημεία εντός και εκτός συνόρων αφού υπάρχουν αρκετά καλά ζευγάρια με ελκυστικές αποδόσεις.

  • Ξεκινάμε από την χώρα μας, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης. Αμφότερες πήρανε πολύτιμους πόντους με Άρη και ΑΕΚ και σήμερα έχουν την δυνατότητα να πλησιάσουν στην εξάδα. Θα πάμε με τους γηπεδούχους αφού θεωρώ ότι ο Ατρόμητος δύσκολα θα ηττηθεί μπροστά στον κόσμο του.

  • Συνεχίζουμε με την ΑΕΚ η οποία θα υποδεχτεί τον ουραγό του πρωταθλήματος,ΟΦΗ. Δεν υπάρχει συζήτηση για το σημείο αφού η ένωση δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία και έχει μεγάλη διαφορά από τον σημερινό της αντίπαλο. Θα πάμε με τα φάουλ αφού θεωρώ πως ο ΟΦΗ θα κάνει τουλάχιστον 14 φάουλ το οποίο βρίσκεται σε καλή απόδοση.

  • Στην Γερμανία τώρα η Μπάγερ Λεβερκούζεν ταξιδεύει μέχρι την γειτονική Κολωνία για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τα τρομερά αμυντικά προβλήματα έχουν οδηγήσει και τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία σε σχέση με πέρσι. Δεν νομίζω πως θα μπορέσει κάποια από τις δύο ομάδες να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για αυτό επιλέγω το goal/goal. προγνωστικά

  • Λίγο πιο νότια τώρα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ, με τους γηπεδούχους να κυνηγάνε την νίκη που θα τους δώσει την τέταρτη θέση αφού η Ντόρτμουντ χθες ηττήθηκε και έμεινε πίσω. Κίνητρο έχει και η ομάδα του Σίνσχαϊμ αφού έχει το υλικό να κυνηγήσει μία θέση στην εξάδα και μία αξιοπρεπής πορεία. Πρώτη επιλογή το goal/goal αφού δύσκολα βγαίνει σημείο. προγνωστικά

  • Μένουμε στην Γερμανία και πάμε στο Γκεζελκίρχεν. Η Σάλκε τρέχει ένα τρομερό αρνητικό σερί με οκτώ συνεχόμενες ήττες και τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά στην συνέχεια αφού παίζει με Μπάγερν, Άιντραχτ και Λειψία. Επειδή βλέπω δύσκολα να παίρνει βαθμούς σε κάποιο από τα επόμενα ματς θα επιλέξω σήμερα να μην ηττηθεί από την Μάιντζ η οποία έχει κάνει ήδη αρκετές νίκες εκτός. Επομένως το 1Χ με διπλή ευκαιρία και απόδοση 1.80 μοιάζει ιδανική επιλογή.

  • Πάμε στην Ισπανία και στο ματς της Αλμερία με την Χετάφε που βλέπω να πηγαίνει πολύ στην δύναμη και να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι παίζανε εναντίον της Μπαρτσελόνα και μετά από μεγάλη προσπάθεια ηττήθηκαν με 2-0. Η Χετάφε έμεινε στο 0-0 με την Κάντιθ και φαίνεται πως μαζεύτηκε αμυντικά καθώς δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία πέντε ματς. Ακόμα ένα ματς που δύσκολα βγάζεις σημείο για αυτό θα επιλέξω να μην δούμε πάνω από δύο γκολ.

  • Τέλος κλείνουμε με ακόμα ένα Ισπανικό παιχνίδι και αυτό είναι το ΜαγιόρκαΑτλέτικο Μαδρίτης. Τραγική για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα της Μαδρίτης αφού έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 28′. Η Μαγιόρκα από την άλλη έκανε παλικαρίσια νίκη μέσα στην έδρα της Βιγιαρεάλ και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή που όπως φαίνεται αυτός είναι ο στόχος της. Δεν βλέπω να ανοίγει το ματς και για αυτό θα επιλέξω και εδώ το under.

Μονό
18:00
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης
1 dnb
1.85
BET: 25 units
Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΟΦΗ
ΟΦΗ over 13,5 φαουλ
1.85
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Κολωνία - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal
1.55
21:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χόφενχαϊμ
Goal/goal
1.55
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
20:00
Αλμερία - Χετάφε
Under 2,5
1.65
22:30
Μαγιόρκα -Ατλέτικο Μαδρίτης
Under 2,5
1.60
BET: 20 units
Μονό
21:30
Σάλκε - Μάιντζ
1Χ ΔΕ
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις