Η αποστολή της Ιαπωνίας

Μουντιάλ

Oι «σαμουράι» ανακοίνωσαν τους 26 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Με όλα τα μεγάλα της ονόματα (Μιναμίνο, Τομιγιάσου, Κούμπο) στο ευρωπαϊκό στερέωμα και αρκετό φρέσκο «αίμα» θα ταξιδέψει η Ιαπωνία στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκπληξη η απουσία του συμπαίκτη του Γιώργου Γιακουμάκη στη Σέλτικ, Φουρουχάσι.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαζίμε Μοριγιάσου, έδωσε θέση όπως αναμενόταν στους σταρ της ομάδας, Τακούμι Μιναμίνο (Μονακό), Τακεφούσα Κούμπο (Σοσιεδάδ), Τακεχίρο Τομιγιάσου (Άρσεναλ), όπως και στους επίσης πρωτοκλασάτους της Bundesliga Μάγια Γιοσίντα (Σάλκε), Νταΐτσι Καμάντα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ρίτσου Ντόαν (Φράιμπουργκ) και Κο Ιτακούρα (Γκλάντμπαχ). Παρόντες για τέταρτο σερί Μουντιάλ και οι βετεράνοι Καβασίμα και Ναγκατόμο.

Η μοναδική έκπληξη είναι η απουσία του συμπαίκτη του Γιώργου Γιακουμάκη στη Σέλτικ, Κιόγκο Φουρουχάσι των 29 γκολ σε 49 συμμετοχές με τους Σκωτσέζους. Αντ’ αυτού, στη γραμμή κρούσης συμπεριλήφθηκε ο έτερος στράικερ των Κελτών, Ντάιζεν Μαέντα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις