Ανανέωση συνεργασίας ΠΑΟΚ και Stoiximan.

Ανανέωση συνεργασίας ΠΑΟΚ και  Stoiximan.

Γκαγκάτσης για Stoiximan: «Μας εμπιστεύονται και τους εμπιστευόμαστε»

Ο Μάκης Γκαγγκατσης μίλησε πρώτος για τη συνεργασία των δύο πλευρών λέγοντας «Μια πολύ καλή και πετυχημένη συνεργασία που χαιρόμαστε που συνεχίζεται. Μας εμπιστεύονται και τους εμπιστευόμαστε. Έχουμε συνδυάσει τη συνεργασία μας με επιτυχίες του ΠΑΟΚ.»

Από την πλευρά του ο CEO της Stoiximan Πάνος Κωνσταντόπουλος τόνισε πως «Τα αισθήματα που ανέφεραν οι κ.κ. Γκαγκάτσης και Χρυσοχόος είναι αμοιβαία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν όρεξη και διάθεση να επιστρέψουν στην κοινωνία όσα μπορούν μέσω των κινήσεων που γίνονται σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης. Τέτοιες κινήσεις είναι συνυφασμένες με τις ρίζες της ομάδας, με τις ιδέες που επικρατούσαν όταν ιδρύθηκε.»

Ο Βαγγέλης Χρυσοχόος στη δική του τοποθέτηση ανέφερε «Δεν είναι απλά μια συνεργασία. Έχει χτιστεί μια φιλία σε αυτό τη συνεργασία. Εγώ είμαι πιο νέο μέλος στην ομάδα, αλλά εισέπραξα αυτό το κλίμα στον δρόμο για την ανανέωση της συνεργασίας. Το κατάλαβα όταν όλοι στην ΠΑΕ ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία. Τα τμήματα μάρκετινγκ και κοινωνικής ευθύνης των δυο εταιριών συνεργάζονται άψογα και χαιρόμαστε που αυτό θα συνεχιστεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη συνεργασία με μεγάλη ευθύνη για τα όσα θα προσφέρουμε στους φιλάθλους.»

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις