Ιντριγκάρει το 7άρι των «ρενέ»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σπουδαία ντέρμπι σε γαλλικό βορρά και νότο, με επιλογές από 1.95 έως 7.00. Δείτε τις σημερινές προτάσεις του #Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Με επτά αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 14η αγωνιστική στη Ligue 1, με τα ντέρμπι Λιλ – Ρεν και Μαρσέιγ – Λιόν να ξεχωρίζουν στα προγνωστικά Γαλλίας. Πάμε να τα δούμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Πιο ξεκούραστη η Ρεμς

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας από τα παιχνίδια των 16:00. Πρώτη στάση στο ΡεμςΝαντ. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 0-0 στη Βρέστη και επέκτειναν το αήττητό τους στα πέντε ματς (1-4-0). Στο τιμόνι παραμένει ο υπηρεσιακός Στιλ ο οποίος δείχνει με τα αποτελέσματα να κερδίζει πόντους. Η Ναντ προέρχεται από το μεσοβδόμαδο 0-2 στο «Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Καραμπάχ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League. Στα ύψη η ψυχολογία κάτι που βέβαια μπορεί να αποπροσανατολίσει «τα καναρίνια».

Η Ρεμς έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο «Ογκούστ Ντελόν» από τη Ναντ, το μακρινό 2003 και μάλιστα για το Κύπελλο. Έκτοτε, σε 10 αναμετρήσεις, μετρά 7-3-0 (5-1-0 με πέντε σερί νίκες σε επίπεδο Ligue 1 από το 2013 έως σήμερα).

Πιο ξεκούραστη και με την παράδοση με το μέρος της η Ρεμς μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ωστόσο, επειδή όσο δύσκολα χάνει άλλο τόσο δύσκολα κερδίζει, θα πάμε με το 1Χ & over 1,5 που βρίσκουμε στο 1.75 από τη Νovibet.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Με την πλάτη στον τοίχο η Μονπελιέ

Σημαντικό παιχνίδι έχουμε στο «Γκαμπριέλ Μονπιέ». Η Κλερμόν με 18 βαθμούς βρίσκεται προς το παρόν στην 9η θέση την ώρα που η Μονπελιέ μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες και πλησιάζει προς τη ζώνη του υποβιβασμού.

Έξι σερί goal/goal μετρά η Κλερμόν ανεξαρτήτου έδρας (τέσσερα από αυτά και over 2,5) ενώ η Μονπελιέ καταγράφει πέντε στα έξι over 2,5 ως φιλοξενούμενη.

Θα πρέπει να παίξει για τη νίκη η Μονπελιέ καθώς έχει χάσει πολύ έδαφος. Θα βρει χώρους και η Κλερμόν να γίνει απειλητική. Διπλασιάζει το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 και θα το τιμήσουμε. Σαν έξτρα, θα ποντάρουμε στο να σημειωθούν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Προγνωστικά Γαλλίας: Βγάζουν γκολ οι βόρειοι…

Πάμε τώρα στο πρώτο ντέρμπι της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε Λιλ και Ρεν. Μαγική εικόνα η ήττα της Λιλ στην έδρα της Λιόν. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα του Πάολο Φονσέκα, σπατάλησε πολύ σημαντικές ευκαιρίες και ως γίνεται συνήθως, όταν δεν σκοράρεις η μπάλα σε τιμωρεί. Ακόμα κι έτσι πάντως είναι ομάδα που βγάζει την ποιότητά της στο γήπεδο ιδίως εντός «Πιέρ Μορουά» όπου μάλιστα αγγίζει τις 15 τελικές ανά αγώνα.

Εξίσου εντυπωσιακή φέτος είναι και η Ρεν η οποία μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ενώ έχει προκριθεί και στην επόμενη φάση του Europa League (την Πέμπτη υποδέχτηκε την ΑΕΚ Λάρνακας σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, 1-1 το τελικό σκορ). Πέντε συνεχόμενα over 2,5 μέσα-έξω για τους «ρενέ» οι οποίοι μετρούν 6/6 goal/goal ως φιλοξενούμενοι.

Ευνοϊκή η παράδοση για τη Λιλ η οποία ως γηπεδούχος έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές σε 24 αναμετρήσεις απέναντι στη Ρεν στο «Πιέρ Μορουά» από το 2000 έως σήμερα (13-9-2).

Οριακά αποδεκτό το 1.70 στο οποίο κυκλοφορεί το over 2,5, ωστόσο επειδή μοιάζει δύσκολο να το βγάλει μια ομάδα μόνη της, θα το συνδυάσουμε με το goal/goal που ανεβάζει την απόδοση στο 1.95 στο Ρamestoixima.gr. Ως δεύτερη επιλογή θα πάρουμε το να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι με πέναλτι, οι οποίοι έχουν μόλις ένα έως τώρα στο πρωτάθλημα. Στο 7.00 από τη Νovibet. Τρίτη επιλογή να σκοράρει ο φορ των «ρενέ» Γκουιρί.

Winmasters – 100+ live τραπέζια για ρουλέτα και μπλάκτζακ.

Απογοήτευση στη Μαρσέιγ

Κλείνουμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας με το μεγάλο ντέρμπι ΜαρσέιγΛιόν. Από τον παράδεισο στην κόλαση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκαν άπαντες στη Μαρσέιγ καθώς το γκολ που δέχθηκαν από την Τότεναμ στο 95′ για το τελικό 1-2 τους άφησε τέταρτους και εκτός συνέχειας ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι οι παίκτες της Μαρσέιγ πίεζαν για το γκολ της νίκης μη γνωρίζοντας πως ακόμα και με τον βαθμό της ισοπαλίας θα συνέχιζαν έστω στο Conference League (εφόσον και η Άιντραχτ κέρδισε στη Λισαβόνα). Όλη αυτή η ιστορία έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία των Μασσαλών, οι οποίοι τώρα καλούνται να δώσουν ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα εννέα τελευταία στο «Βελοντρόμ» ( 1-5-3).

Η Λιόν στάθηκε τυχερή σε πολλές περιπτώσεις απέναντι στη Λιλ, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε μία από τις ελάχιστες φάσεις της στο παιχνίδι και κατάφερε να «κλέψει» το παιχνίδι. Μπορεί να μην πείθει με τις εμφανίσεις της, παρ’ όλα αυτά με τον Λοράν Μπλαν στον πάγκο έχει άλλον αέρα και μαθαίνει να παίρνει αποτελέσματα.

Ως πρώτη επιλογή θα πάμε με το 2-3 γκολ, που εμφανίστηκε στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα μεταξύ των δύο στο «Βελοντρόμ». Επιπλέον θα επιλέξουμε και ένα combo με γκολ στον αγώνα και κόρνερ των γηπεδούχων που αγγίζουν τα οκτώ ανά παιχνίδι εντός.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Combo
16:00
Ρεμς - Ναντ
1Χ & over 1,5
1.75
BET: 10 units
Μονό
16:00
Κλερμόν - Μονπελιέ
Over 1,5 στο α' ημίχρονο
2.62
BET: 7 units
Combo
16:00
Κλερμόν - Μονπελιέ
Goal/goal & over 2,5
2.05
BET: 15 units
Combo
18:05
Λιλ - Ρεν
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 10 units
Ειδικό
18:05
Λιλ - Ρεν
Ρεν να σκοράρει με πέναλτι
7.00
BET: 3 units
Σκόρερ
18:05
Λιλ - Ρεν
Γκολ Γκουιρί
3.25
BET: 3 units
Μονό
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
2-3 γκολ
2.10
BET: 15 units
Combo
21:45
Μαρσέιγ - Λιόν
Over 1,5 γκολ αγώνα & over 4,5 κόρνερ Μαρσέιγ
2.12
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις