Μύρισαν αίμα τα φαβορί σε Ελλάδα και Ιταλία

Αταλάντα - Ρόμα προγνωστικά

Προγνωστικά από την Ευρώπη με ομάδες που καίγονται για νίκη ή τις βρίσκουμε σε πολύ συμφέρουσες αποδόσεις από τον #TheMagician.

Καλημέρα σας! Βροχερό το Σαββατοκύριακο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ελπίζω τα προγνωστικά μας να σας οδηγήσουν στο ταμείο και να φτιάξουν την ημέρα σας.

Προγνωστικά: Φορμαρισμένες και οι δυο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αυστρία. Η Σβαρόφσκι Βάτενς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 20 βαθμούς. Έχει δημιουργήσει ένα μικρό σερί με τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ τρεις είχε συνολικά στις προηγούμενες έντεκα. Σε έξι αγώνες εντός έδρας έχει πέντε over 2,5 ενώ στους 14 του πρωταθλήματος μόλις δυο έληξαν με λιγότερο από τρία τέρματα. Σε ματς-ροντέο της προηγούμενης αγωνιστικής επικράτησε με 2-3 στην έδρα της Αούστρια Κλάγκενφουρτ με την οποία είναι πλέον ισόβαθμες.

Ένα βαθμό παρακάτω στους 19 βρίσκεται η Αούστρια Βιέννης. Κέρδισε στις καθυστερήσεις την Άλταχ με 2-1 ενώ μπορούσε να καθαρίσει το τρίποντο από πιο νωρίς στον αγώνα. Παραμένει αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες που έδωσε εκτός έδρας με τρεις νίκες και σε σύνολο επτά αγώνων όλοι ολοκληρώθηκαν με over 2,5! Ιδιαίτερα ικανή ομάδα επιθετικά αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά ευάλωτη αμυντικά.

Τρεις ομάδες τις πρώτες 14 αγωνιστικές έχουν τουλάχιστον δώδεκα over 2,5. Δυο από αυτές είναι οι σημερινοί αντίπαλοι. Κρατάμε το over 2,5 σε απόδοση 1.55 στo Pamestoixima.gr. Ιδιαίτερα συμφέρουσα είναι και το αμφίτερμα με γκολ που το ακολουθούν οι δυο ομάδες τις τελευταίες αγωνιστικές. Οπότε θα κρατήσουμε και το goal/goal & over 3,5 σε απόδοση 2.55 στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Επιστροφή στις νίκες

Ο Παναιτωλικός έμεινε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από την νίκη. Σε τέσσερις αγώνες στο Αγρίνιο αντιμετώπισε δύσκολες ομάδες (Άρη, ΑΕΚ, Βόλο και Ολυμπιακό) μετρώντας μια νίκη. Με δώδεκα βαθμούς σε δέκα αγώνες βρίσκεται στην έβδομη θέση. Πρέπει να αρχίσει να εκμεταλλεύεται περισσότερο την έδρα του, καθώς εκεί μάζεψε μόνο τρεις βαθμούς. Ο Καρέλης έλειψε με τον Ολυμπιακό αλλά με το που επέστρεψε σκόραρε στην Νίκαια χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ιωνικό στην προηγούμενη αγωνιστική. Ίσως φαίνεται πιο εφικτό με ομάδες από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ο Λεβαδειακός πέτυχε την παρθενική του νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική. Θύμα του ο Ατρόμητος με σκορ 2-1. Με αυτό τρίποντο έφθασε τους έξι βαθμούς και προσπέρασε τον Ιωνικό που έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας. Χρειαζόταν απελπισμένα αυτή τη νίκη εδώ και καιρό για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Η συνέχεια βέβαια είναι δύσκολη και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου χάνει μεγάλο μέρος της αποτελεσματικότητας του. Σε έξι παιχνίδια εκτός Λειβαδιάς έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία. προγνωστικά

Υπό το βλέμμα του Ρόναλντ Κούμαν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μιας και ο Ολλανδός είναι καλεσμένος του προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Αναστασίου. Καλύτερη ομάδα ο Παναιτωλικός, αναμένεται να πιέσει από την αρχή τον αντίπαλο. Κρατάμε από την αναμέτρηση τον άσο σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Με το σερί για την σωτηρία

Τελευταία αγωνιστική στη Σουηδία. Η Μάλμε έμεινε μακριά από τις πρώτες θέσεις από νωρίς στο πρωτάθλημα. Θα τερματίσει στη πρώτη οχτάδα του βαθμολογικού πίνακα. Θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά οι εκτός έδρας αδυναμίες της δεν την άφησαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Είχε να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και τα κατάφερε εν τέλει στην έδρα της προτελευταίας Χέλσινμποργκ. Απογοήτευσε φέτος η περσινή πρωταθλήτρια που την Πέμπτη είχε και ταξίδι στην Πορτογαλία για το Europa League όπου έχασε με 2-1 και τερμάτισε τελευταία στον όμιλο χωρίς βαθμό. προγνωστικά

Το κίνητρο υπάρχει στους φιλοξενούμενους της Ντέγκερφορς οι οποίοι βρίσκονται μόλις δυο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Βάμπεργκς με 28 πόντους έχει θέση play-off υποβιβασμού και παίζει στην έδρα της αδιάφορης Σίριους. Μόνο με νίκη θα απειλήσει την Ντέγκερφορς, η οποία σ’αυτό το σενάριο της αρκεί μια ισοπαλία για να είναι ασφαλής και να σωθεί. Έχει παραμείνει για δέκα σερί αγώνες αήττητη με τέσσερις νίκες αλλά το ζητούμενο τώρα είναι ο βαθμός για να είναι σίγουρη.

Εδώ που έφθασαν οι φιλοξενούμενοι με τέτοιο σερί θα αδικούσαν τον εαυτό τους εάν έχαναν την απευθείας παραμονή. Θα πάμε με το κίνητρο και στην διπλή ευκαιρία του Χ2 με απόδοση 2.27 στο Pamestoixima.gr.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Νίκη για να ελπίζει

Την μαχητικότητα της η Γιέρβ έπρεπε να τη βγάλει νωρίτερα στη σεζόν και όχι στις τελευταίες αγωνιστικές. Παίρνει βαθμούς τώρα αλλά τρέχει και δεν φθάνει. Είναι ουραγός με 19 βαθμούς και με δυο αγωνιστικές να απομένουν θέλει έξι πόντους και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό για να ελπίζει στα μπαράζ υποβιβασμού για να σώσει τη χρονιά. προγνωστικά

Έπεσε όμως σε δύσκολο αντίπαλο καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ. Οι φιλοξενούμενοι την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν ηρωική ανατροπή και επικράτησαν της Μπόντο Γκλιμτ με 3-2 στην μάχη για τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλουν τη νίκη για να μην χάσουν την τρίτη θέση και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες κατάληψης της δεύτερης. Πολύ ικανοί επιθετικά αλλά η άμυνά τους δέχεται σταθερά τέρμα, ειδικά εκτός έδρας.

Χρειάζονται τη νίκη και οι δυο ομάδες. Οχτώ over 2,5 στα τελευταία δέκα η Γιέρβ και 14 συνεχόμενα over 2,5 η Ρόζενμποργκ, τα έντεκα σε συνδυασμό με goal/goal.  Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.87 στο Pamestoixima.gr.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Ένα ήρεμο ποδοσφαιρικό απόγευμα

Την ίδια ώρα η Χαμ Καμ υποδέχεται την Τρόμσο. Θα αναφέρουμε ότι και οι δυο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Η γηπεδούχος στην προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της 14ης Σάντεφιορντ και κλείδωσε την παραμονή. Η φιλοξενούμενη ήρθε ισόπαλη στο τελευταίο αγώνα (2-2) με την ουραγό Γιέρβ δείχνοντας τις αδυναμίες της. Η Χαμ Καμ έχει τις περισσότερες ισοπαλίες εντός έδρας (έξι) στο πρωτάθλημα και η φιλοξενούμενη ομάδα τις περισσότερες εκτός έδρας (οκτώ).

Εν κατακλείδι, αγωνίζονται οι δυο ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες πολύ πιθανόν ν’ αρκεστούν πάλι στην αγαπημένη τους ισοπαλία. Θα κρατήσουμε την ισοπαλία σε απόδοση 3.45 στο Pamestoixima.gr.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Προγνωστικά: Μονομάχοι στην αρένα

Η Ρόμα την Πέμπτη σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Europa League με την εντός έδρας νίκη της απέναντι στη Λουντογκόρετς. Αποφασιστική και αποτελεσματική, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Ο Μουρίνιο έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και παίρνει πλέον αποτελέσματα και από τις μικρομεσαίες ομάδες που άλλες χρονιές δεν κατάφερνε. Στην Ιταλία πέρασε από τη Βερόνα (1-3) με γκολ στα τελευταία λεπτά. Τέσσερις νίκες τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν οι τυπικά γηπεδούχοι. προγνωστικά

Η Λάτσιο την Πέμπτη απέτυχε να πάρει αποτέλεσμα στην Φέγενορντ (1-0) και υποβιβάστηκε στο Conference League. Επίσης από αποτυχία προέρχεται και στο πρωτάθλημα, καθώς αν και προηγήθηκε στο «Ολίμπικο» επί της Σαλερνιτάνα, στο δεύτερο μέρος δέχτηκε τρία γκολ και ηττήθηκε με 1-3. Η απουσία του πρώτου σκόρερ της Ιμόμπιλε φαίνεται να την έχει επηρεάσει αλλά σήμερα θα απουσιάσει και ο αναντικατάστατος στο κέντρο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Πέρα από το ταξίδι της Πέμπτης έχει να αντιμετωπίσει απουσίες και την εχθρική έδρα των αντιπάλων.

Καταλληλότερο μομέντουμ δεν θα μπορούσαν να έχουν οι παίχτες του Μουρίνιο για να φθάσουν στην νίκη. Όλες οι πτυχές του αγώνα τους ευνοούν. Κρατάμε τον άσο στη Novibet σε απόδοση 2.02.

Δυάδα απόδοσης 2.94
15:30
Σβαρόφσκι Βάτενς - Αούστρια Βιέννης
Over 2,5
1.55
16:00
Παναιτωλικός - Λεβαδειακός
1
1.90
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.71
15:30
Σβαρόφσκι Βάτενς - Αούστρια Βιέννης
Goal/goal & over 3,5
2.55
18:00
Γιέρβ - Ρόζενμποργκ
Goal/goal & over 2,5
1.85
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 7.83
16:00
Μάλμε - Ντέγκερφορς
X2
2.27
18:00
Χαμ Καμ - Τρόμσο
X
3.45
BET: 10 units
Μονό
19:00
Ρόμα - Λάτσιο
1
2.02
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις