Σε ΟΑΚΑ και Μόναχο μέχρι 9.11!

Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αλλά και τη μάχη στο Μόναχο με δυάδα στο 9.11!

Ο Playmaker έρχεται μαζί με την 6η αγωνιστική  με προγνωστικά Euroleague από δύο παιχνίδια. Ταυτόχρονα, σε ΟΑΚΑ και Μόναχο γίνονται δύο ματς που θα μας απασχολήσουν με αξιόλογα σημεία.

Προγνωστικά Euroleague με έμφαση στα combo

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ και για ακόμα μια φορά  ο Ζότς θα μπει στο γήπεδο που μεγαλούργησε σαν αντίπαλος. Η ομάδα του Ράντονιτς προέρχεται από ακόμα μια ήττα, από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Αρκετός προβληματισμός και το ρόστερ ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί. Μένει να δούμε πόσο σύντομα θα βοηθήσει η προσθήκη του Μπέικον. Από την άλλη η Παρτιζάν πήρε δυο παιχνίδια στην έδρα της, που όφειλε να πάρει και έρχεται στην Αθήνα με καλή ψυχολογία. Όσο όμως έπρεπε εκείνη να κερδίσει Ζαλγκίρις και Βίρτους στο Βελιγράδι, άλλο τόσο πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει το αποψινό ματς. Το κίνητρο, η έδρα, αλλά και η εικόνα της Παρτιζάν που η αλήθεια είναι πως δεν με έχει εντυπωσιάσει με οδηγούν στον άσο. Άλλωστε ήταν τόσο κοντά ο Παναθηναϊκός απέναντι σε Μονακό και Ρέαλ. Δε μου κάνει σκέτος και για να ανεβάσω την απόδοση θα τον συνδυάσω με under πόντων για να πάρω την τιμή που θέλω. Στα ειδικά παικτών ξεχώρισα τα τρίποντα του Πάντερ. Ο Αμερικανός αγωνίζεται σχεδόν 30 λεπτά, σουτάρει πάνω από πέντε τρίποντα ανά ματς και το ποσοστό του αγγίζει το 35%. Τo over 1,5 στα εύστοχα έχει σίγουρα αξία.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Την ίδια ώρα, στο Μόναχο, η Μπάγερν φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Εφές. Οι Γερμανοί δεν πείθουν φέτος, είναι η μόνη ομάδα χωρίς νίκη και η αλήθεια είναι πως έχει ηττηθεί από πολύ χειρότερες ομάδες μέχρι στιγμής. Η Εφές δείχνει κλασικά αστάθεια σε αυτό το σημείο της σεζόν, παίζει χωρίς τον Λάρκιν, ενισχύθηκε ωστόσο και προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με την Φενέρ. Το 2-3 δεν την ικανοποιεί προφανώς και το δίδυμο Μίσιτς – Κλάιμπερν μπορεί να την οδηγήσει στο διπλό. Η επίθεσή της δε χρειάζεται συστάσεις, ενώ και η Μπάγερν σουτάρει με καλά ποσοστά εντός. Αξίζει λοιπόν να συνδυάσουμε τη νίκη των Τούρκων με over στους πόντους του αγώνα.

Combo
21:30
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν
1 & under 173,5
2.02
BET: 30 units
Combo
21:30
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν
Πάντερ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
1.88
BET: 20 units
Combo
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Εφές
2 & over 144,5
2.00
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 9.11
21:30
Παναθηναϊκός - Παρτιζάν
1 (-3,5) & under 165,5
2.72
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Εφές
2 (-4,5) & over 155,5
3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις