Με την ρέντα του Περιστερίου στο 2.59

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez προτείνει δυάδα που υπερδιπλασιάζει βασισμένη στο Περιστέρι και στα γκολ στο «Άνφιλντ».

Καλησπέρα σε όλους. Τρίτη σήμερα, μία ημέρα γεμάτη δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το ποδοσφαιρικό αλλά και μπασκετικό Champions League παίρνουν φωτιά με σούπερ αναμετρήσεις. Στην μπάλα κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια των νοκ-άουτ και στο μπάσκετ… το Περιστέρι του Σπανούλη δίνει ακόμα μία μεγάλη μάχη. Όπως καταλαβαίνετε έχουμε υλικό στα προγνωστικά μας, οπότε πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Έχει ρέντα το Περιστέρι

Η Ρίτας στην έδρα της (πάλαι ποτέ Λιέτουβος) αντιμετωπίζει το Περιστέρι. Η αρμάδα του Σπανούλη πηγαίνει τρένο σε πρωτάθλημα και Ευρώπη παίζει σύγχρονο μπάσκετ, δίνοντας την εικόνα μίας δουλεμένης ομάδας. Έχει ποιότητα, βάθος στον πάγκο και πολύ μα πολύ ενεργεία στο παρκέ. Το Σάββατο πέρασε εύκολα από την Πάτρα και τώρα με νίκη κλειδώνει θέση στην τριάδα του ομίλου και βάζει βάσεις για την πρωτιά. Απέναντι της μία αντικειμενικά περίεργη ομάδα.

Η Ρίτας έχοντας αφήσει τις πορείες στην Euroleague μία για πάντα πίσω και τώρα πλέον ως Βίλνιους Ρίτας, προσπαθεί να βρει τα πατήματα της. Πάντα στην σκιά της Ζαλγκίρις, δεν έχει καλή ομάδα και σπουδαίους παίκτες. Έχει ήδη δύο ήττες και μοιάζει πως θα τερματίσει τελευταία στον όμιλο, μίας και η απόδοση της είναι κατώτερη της διοργάνωσης. Μπορεί να έχει 1-2 ποιοτικές μονάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ούτε τις λύσεις ούτε την ομοιογένεια του Περιστερίου. Μάλιστα η αθηναϊκή ομάδα με πολύ χειρότερο ρόστερ πριν δύο χρόνια είχε επικρατήσει δύο φορές της Ρίτας για την ίδια διοργάνωση.

Όλα μας κατευθύνουν στο διπλό και εμείς το επιλέγουμε στο 1.71.

ΥΓ. Επειδή μας μοιάζει κάπως… σκέτη αυτή η επιλογή, από τα βραδινά παιχνίδια του Champions League μας αρέσει το αμφίτερμα στο Λίβερπουλ – Νάπολι. Δεν εμπνέει αμυντικά η αγγλική ομάδα, έρχεται με φόρα η παρέα του Σπαλετί. Έτσι διαμορφώνουμε μια δυάδα του 2.59!

Mην χάσεις την ευκαιρία διεκδικώντας όλες τις προσφορές του Pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 2.59
19:30
Ρίτας - Περιστέρι
2
1.71
22:00
Λίβερπουλ - Νάπολι
Goal/Goal
1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις